Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΜΕΡΕΣ ΣΥΡΙΖΑ & ΓαβρΟΓΛΟΥ. ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΕ "ΣΧΟΛΙΚΟ" ΚΑΡΟΤΣΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ" ΕΛΛΑΔΑ

1Τριτοκοσμικές εικόνες στον ορεινό Βάλτο – Οι μαθητές ηλικίας 4-10 ετών μεταφέρονται στο σχολείο πάνω σε καρότσα αγροτικού. Τριτοκοσμική είναι η εικόνα από τη μεταφορά μικρών μαθητών στον ορεινό Βάλτο στην Αιτωλοακαρνανία, που για να έχουν πρόσβαση στο δημοτικό σχολείο, μεταφέρονται πάνω σε καρότσα. Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, που δημοσιεύει και τη σχετική φωτογραφία, το πρόβλημα της μεταφοράς αφορά μαθητές 4-10 ετών... που διαμένουν στον οικισμό Κατσουλάρι, έξω από το Θεριακήσι.  Μέχρι στιγμής, το πρόβλημα της μεταφοράς τους στο δημοτικό σχολείο της Χρυσοπηγής δεν έχει λυθεί, οπότε οι μαθητές διασχίζουν τα 6 χιλιόμετρα που τους χωρίζουν από το σχολείο τους πάνω στην καρότσα ενός αγροτικού.
metafora_karotsa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου