Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΠΟΙΟΙ καλύπτουν τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ; ΙΔΟΥ: Απίστευτη δήλωση Κυρίτση: Φοιτητική διαδικασία ο εγκλωβισμός των καθηγητών στο ΕΚΠΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Κυρίτσης

ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΓΡΑΦΑΜΕ ΧΘΕΣ

Ως μία φοιτητική διαδικασία σχολίασε τον εγκλωβισμό περίπου 30 καθηγητών στο κτίριο της Συγκλήτου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών το πρωί της Τρίτης, ο Γιώργος Κυρίτσης. Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας πριν λίγο τόνισε:...
«Υποθέτω ότι θα τα βρουν με έναν τρόπο στη Σύγκλητο. Πιστεύω ότι είναι καλύτερα τα θέματα της ακαδημαϊκής κοινότητας να τα αφήνουμε στην ακαδημαϊκή κοινότητα. Ηταν μία φοιτητική διαδικασία αυτό που έγινε».
Όσον αφορά τις αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος για αμερικανικές βάσεις σε Βόλο, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη, ο κ. Κυρίτσης τόνισε: «Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ και οι ψηφοφόριο της αριστεράς είναι εκπαιδευμένοι να το κοιτάζουν ιστορικά και στρατηγικά. Ιστορικά ο Καμμένος δεν εμπόδισε καμία από τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και στρατηγικά το μείζον του να ολοκληρώσει το σχέδιό της η κυβέρνηση προηγείται των τριβών».
Θυμίζουμε ότι η συνεδρίαση της Συγκλήτου ολοκληρώθηκε εσπευσμένα εξαιτίας της έντασης που προκλήθηκε το πρωί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όταν ομάδα φοιτητών προχώρησε σε διαμαρτυρία στο χώρο όπου ήταν προγραμματισμένο να συνεδριάσει η Σύγκλητος.
Αίτημα των περίπου 50 φοιτητών που φέρεται να ήταν το να μην υπάρξει απόφαση εκ μέρους της Συγκλήτου κατά της παρουσίας του Ρουβίκωνα στη Φιλοσοφική Σχολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου