Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ: «ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΝΕΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΠΡΩΧΝΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ»

ΑΝΗΚΟΥΣΤΕΣ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ Τόλμησε και τους έπιασε στο στόμα του ο ατάλαντος γελωτοποιός Χρυστόφορος Ζαραλίκος.
Τόλμησε να σπάει πλάκα με Έλληνες πατριώτες, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας που σφαγιάστηκαν από τους Εαμοβούλγαρους με δρεπάνια και κονσερβοκούτια στου Μελιγαλά. Όλα έγιναν στην μάζωξη των άπλυτων της νεολαίας του ΚΚΕ στο «Πάρκο Τρίτση» στο Ίλιον στο φετινό Φεστιβάλ της ΚΝΕ πριν από λίγες ημέρες. Για περισσότερα από 15 λεπτά ο Χρυστόφορος Ζαραλίκος ασελγούσε πάνω στους νεκρούς μας. Κάποια στιγμή,

δείχνει στην μεγάλη οθόνη ηλικιωμένη κυρία πολύ και λέει: «Κοιτάξτε πόσο νέα φαίνεται. Κοιτάξτε… Κυρία Κατίνα. Είστε 87 ετών. Πού οφείλεται αυτή η μακροζωία, κι αυτή η λάμψη στο δέρμα; Μήπως τρώτε πολύ μέλι και γάλα; Καλέ, τι μέλι και γάλα; Μελιγαλά! Από τα 16 έσπρωχνα φασίστες στην Πηγάδα». Το αισχρό αυτό αστείο του Ζαραλίκου εις βάρος των χιλιάδων αθώων θυμάτων της Πηγάδας του Μελιγαλά προκάλεσε θύελλα ενθουσιασμού στους κομμουνιστές νεολαίους. Δείτε το βίντεο με την εξύβριση των νεκρών μας από τον Χρυστόφορο Ζαραλίκο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου