Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΝ! Καταγγελία από το VMRO: Προσέφεραν έως 2 εκατ. ευρώ σε βουλευτές για να ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών -

Τις καταγγελίες του Αντόνιο Μιλόσοσκι διαμέσου της FAZ για απόπειρα δωροδοκίας βουλευτών του VMRO προκειμένου να ψηφίσουν υπέρ της συνταγματικής αναθεώρησης ώστε να επικυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών, επανέλαβε ο γενικός γραμματέας του κόμματος Ίγκαρ Γιανούσεφ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Ενώ ο επικεφαλής του κόμματος κάλεσε τη Βουλή να λήξει τη συνεδρίαση καθώς ο Ζάεφ δεν είχε την πλειοψηφία των 2/3 για να περάσει τις αλλαγές στο σύνταγμα, ο γραμματέας κ. Γιανούσεφ έδωσε στοιχεία στους δημοσιογράφους, καταγγέλλοντας ότι αποπειράθηκαν να δωροδοκήσουν τους βουλευτές του VMRO ακόμη και με 2 εκατ. ευρώ προκειμένου να πάρουν τη θετική τους ψήφο.
Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ είπε: "Πάρτε τα χέρια σας από τη βούληση του λαού και επιτρέψτε στους νομοθέτες να αποφασίζουν ελεύθερα. Αυτή δεν είναι η ευρωπαϊκή ΠΓΔΜ για την οποία αγωνιστήκατε" και στη συνέχεια τον προειδοποίησε ότι "αυτές οι τακτικές θα γυρίσουν μπούμερανγκ".
"Η Βουλή έγινε αγορά και αρένα εκβιασμών" τόνισε, επίσης, κάνοντας λόγο για προσφορά από 250.000 έως και 2 εκατ. ευρώ για εξαγορά ψήφου. Όπως τόνισε σε έναν βουλευτή προσφέρθηκαν 250.000, σε έναν άλλον 1 εκατομμύριο και σε έναν τρίτο έφθασαν και τα 2 εκατομμύρια. Όλες οι απόπειρες δωροδοκίας έπεσαν στο κενό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου