Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΤΩΡΑ. ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ δέρνουν αλύπητα αστυνομικούς στο Πρωτοδικείο Αθηνών. 'Εστειλαν 3 αστυνομικούς στο νοσοκομείο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Επίθεση αντιεξουσιαστών σε αστυνομικούς στο Πρωτοδικείο Αθηνών
Επίθεση από μία ομάδα κουκουλοΦΛΩΡΩΝ  δέχθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ πριν από λίγα λεπτά!  Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν τρεις αστυνομικοί να τραυματιστούν και να διακομιστούν σε νοσοκομείο. Το επεισόδιο σημειώθηκε έξω από το Πρωτοδικείο Αθηνών...
όπου οι αστυνομικοί κατέθεταν ως μάρτυρες για παλιότερη υπόθεση.  Οταν βγήκαν από το δικαστικό Μέγαρο δεκάδες αναρχικοί τους πλησίασαν και μετά τις λεκτικές αντιπαραθέσεις τους χτύπησαν με αντικείμενα που κρατούσαν στα χέρια τους.  Οι τραυματίες αστυνομικοί διακομίσθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία σύλληψη ή απλή προσαγωγή για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου