Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΒΟΘΡΟΕΙΔΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ. Το «αγράμματο υποκείμενο» - «το κανίς του Τσίπρα» & η "Μαρία Αντουανέττα". ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ εμμετικούς "πολιτικούς" διαλόγους

Άστραψε και βρόντηξε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, γνωστός και ως χοιροβοσκός Παύλος Πολάκης μετά τις δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου  η οποία μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τον αποκάλεσε.... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ>«αγράμματο υποκείμενο» και ότι είναι «το κανίς του Τσίπρα». Ο κ. Πολάκης χαρακτήρισε την κ. Κωνσταντοπούλου «Μαρία Αντουανέτα του δικαστικού δρόμου προς τον σοσιαλισμό» και την κάλεσε να συνεχίσει την… αυτοδιαπόμπευση. Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook: «Ο,τι και να πεις Μαρία Αντουανέττα του «δικαστικού δρόμου προς το σοσιαλισμό» δεν θα ασχοληθώ μαζί σου….σου φτάνει η προβολή από το σκάι-ξεφτίλες….είναι υπεραρκετή αυτοδιαπόμπευση …συνεχισε…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου