Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

"Έλληνας;;" ηθοποιός, ανοικτά προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε…«μπράβο» στις αλβανικές αρχές που εκτέλεσαν τον Κ.Κατσίφα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ορισμός της κερκόπορτας! Ο ηθοποιός που κάνει καριέρα στην Ελλάδα σε συζήτηση στην αλβανική τηλεόραση αναρωτήθηκε τί άλλο θέλουν οι μειονοτικοί, εξήρε τη στάση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας της Αλβανίας που σκότωσαν των ομογενή, και υποστήριξε ότι όσοι πήγαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα πήγαν για να προκαλέσουν και να χυθεί αίμα....
 
«Αυτοί που ήρθαν (σ.σ. στην κηδεία του Κ.Κατσίφα) ήθελαν να προκαλέσουν δικούς μας αστυνομικούς για να χυθεί κι άλλο αίμα.  Το ερώτημα είναι τι ρόλο θα συνεχίσει να παίζει η μειονότητα από εδώ και πέρα κι αν θα βγει κανείς από την μειονότητα να καταδικάσει τη πράξη του Κωνσταντίνου  Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο ζητούν οι μειονοτικοί»  Μάλιστα ο ίδιος συνέχισε υποστηρίζοντας πως είναι υπέρ του να….ξαναγραφτεί η ιστορία:  «Πρέπει οι 2 χώρες να συζητήσουν τα ιστορικά γεγονότα που διδάσκονται στα βιβλία, για να αλλάξουν οι διαστρεβλώσεις, όπως ακριβώς έκανε η Τουρκία που ανάγκασε την Ελλάδα να αλλάξει τα βιβλία της ιστορίας που αναφέρονταν στην Μικρά Ασία και όλα τα εδάφη από τη Σμύρνη μέχρι την Κωνσταντινούπολη.  Πρέπει να ξαναγραφτεί η ιστορία, πρέπει να παραδεχθούν το ρόλο των Αρβανιτών στην Ελληνική Επανάσταση γιατί διαφορετικά θα έχουμε εκμετάλλευση από εθνικιστικούς κύκλους και θα συμβαίνουν αυτά που συνέβησαν στους Βουλιαράτες. (…)  Εμείς οι Αλβανοί ως αρχαίος λαός που ζούμε στα δικά μας εδάφη, έχουμε φανεί πιο φιλικά απ’ ότι θα έπρεπε, ακόμα και σε όσους ήρθαν εδώ, τους Σλάβους και τους Πελασγούς.»  Σημειώνεται πως ουκ ολίγες φορές, ο Έλληνας ηθοποιός έχει δείξει ανοικτά την υποστήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου