Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Πρόκειται για προδότες.

Η κατάσταση στην Κύπρο, την Θράκη, τη Βόρεια Ήπειρο, την Μακεδονία, είναι τέτοια που μετά από σειρά γεγονότων, αδιάψευστων και τεκμηριωμένων εμπνέει ανησυχία σε κάθε Έλληνα. Το περίεργο όμως, είναι ότι η πολιτική τάξη σε συμπόρευση με τα ξένα κέντρα παριστάνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα, αντιμετωπίζει την ασφυκτική πίεση κατά του Ελληνισμού ως μη γενόμενη, και ξορκίζει τον εθνικισμό.
Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο κυβερνήσεως που να μην ενεργεί ούτε καν στο όριο των διπλωματικών δυνατοτήτων, όταν ένας ομογενής έχει βρει το θάνατο και η Αλβανία αρνείται ακόμα και τον τεχνικό και ιατροδικαστικό έλεγχο του περιστατικού.
Η Μακεδονία παραδόθηκε στο όνομα, στην γλώσσα, στην εθνότητα, χωρίς κανένα ουσιώδη εθνικό λόγο, έστω και κατ' επίφαση. Η Θράκη που έχει μεταβληθεί σε ανεξέλεγκτο πεδίο δράσης των Τούρκων και η Ελληνική πολιτεία δεν έχει καμία μεθόδευση σε κανένα πεδίο. Ούτε στο δημογραφικό, ούτε στο νομοθετικό, ούτε στο οικονομικό, ούτε στον στοιχειώδη περιορισμό των ανθελληνικών ενεργειών.
Η Κύπρος μετά από δοκιμασίες δεκαετιών, όπου κρατήθηκε η υπόστασή της με θυσίες του Ελλήνων ετοιμάζεται να δεχτεί την απαράδεκτη λύση που μέχρι τώρα έχει απορριφθεί.
Από την επιλογή που θα έπρεπε να θεωρούμε ως ενδεδειγμένη, που θα ήταν η σθεναρή υποστήριξη των εθνικών δικαίων προς πάσα κατεύθυνση έως αυτήν που σήμερα και στα προηγούμενα χρόνια ακολουθούν οι κυβερνήσεις υπάρχει χάος. Ούτε οι ιδεοληψίες, ούτε οι διεθνείς συσχετισμοί, ούτε οι εκτιμήσεις υποβάθμισης των γεγονότων, ούτε η συνειδητή προσήλωση στον διεθνή παράγοντα, αρκούν για να αιτιολογήσουν αυτή τη στάση. Δεν είναι λοιπόν υπερβολικό, ούτε ακραίο να χαρακτηρίσουμε την στάση προδοτική. Η ανάλυση των γεγονότων είναι απολύτως καταδικαστική για την παρούσα συγκυβέρνηση.
Η ειρήνη, δεν διασφαλίζεται με υποχωρήσεις, η βελτίωση του ρόλου δεν ενισχύεται με μειοδοσίες, η αποδοχή των ξένων απαιτήσεων δεν διευκολύνει καμία μελλοντική εξέλιξη.
Ο εθνικισμός στην Ελλάδα του 2018 είναι κίνημα εθνικής αντιστάσεως.
Είναι κίνημα εθνικής απελευθερώσεως καθώς όλες οι ψευδο- ελίτ με πρώτη αυτή των πολιτικών είναι συνειδητά προδοτικές.

Εμμανουήλ Ν. Κώνστας
Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου