Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Τρεις αυτοχειρίες σε λίγες ώρες!

Τέλος στη ζωή του με καραμπίνα στον αύλιο χώρο της εκκλησίας των Αγίων Ταξιαρχών, έβαλε ένας 57χρονος άνδρας. Το άψυχο κορμί του εντόπισε ο ιερέας του ναού που κάλεσε την αστυνομία.
Το θύμα πυροβολήθηκε στο κεφάλι με κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε. Την ίδια ημέρα και λίγες ώρες νωρίτερα, ένας 48χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στην Σπάρτη.
Το πτώμα του άνδρα εντοπίστηκε από τον ανιψιό του. Δίπλα του υπήρχε ένα ιδιόχειρο σημείωμα με τους λόγους που τον ώθησαν στο απονενοημένο διάβημα, καθώς επίσης, μια ιδιόχειρη διαθήκη και το ποσό των 7.000 ευρώ.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, τέλος στην ζωή της με καραμπίνα έβαλε και μια 69χρονη γυναίκα στο νησί Μαθράκι στην Κέρκυρα.

Η γυναίκα αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα και κατάθλιψη, ενώ παλιότερα είχε νοσηλευτεί και στο ψυχιατρικό νοσοκομείο του νησιού.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον σύζυγό της, ηλικίας 47 ετών, καθώς διαπιστώθηκε πως κατείχε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια την καραμπίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου