Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΒΡΩΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ;

Η πλημμύρα τουρκικών προϊόντων στην αγορά της ελληνικής Θράκης συνιστά Δούρειο Ίππο της Τουρκίας προκειμένου να διεισδύσει πολιτικά στην περιοχή. Τα φθηνά τουρκικά προϊόντα, (αμφίβολης ποιότητας και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία) έχουν γεμίσει...
εντός και εκτός Θράκης την ελληνική αγορά καταστρέφοντας ελληνικές επιχειρήσεις και θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών. Αλλά το σκάνδαλο είναι ότι τελευταία έχουν εμφανιστεί τουρκικά προϊόντα μέχρι και…σαπούνια στα στρατόπεδα της Θράκης.  Ειδικότερα, για την ελληνική Θράκη μέσα από δημοσιεύματα έχει αναδειχτεί ο ρόλος της Τράπεζας Ζιραάτ που με διάφορους τρόπους περιφρονεί τους νόμους του ελληνικού κράτους (όπως τη μη ανάρτηση της σημαίας στις εθνικές επετείους, ως όφειλε).  ΖΑΓΑΛΊΤΣΑ ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου