Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Γιώργος Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα: Θέλουν να μας τσακίσουν – "Θα πάρουν σύντομα την απάντηση". Μάλλον ζητάτε επίδομα δικαστικών εξόδων απο τα θύματά σας, ε, μάγκα;

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Καλαϊτζίδης
Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σχολιάζει ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, την έφεση που έκανε εισαγγελέας κατά αθωωτικής απόφασης σε σχέση με την ανάρτησή του για τον ΣΚΑΪ....
  «Μετά από έφεση εισαγγελέα, θα δικαστώ πάλι για την ανάρτηση που έκανα για τον ΣΚΑΙ. (Έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης). Θέλουν να μας τσακίσουν με δεκάδες δικαστήρια και ποινές. Την απάντηση θα την πάρουν και σύντομα», έγραψε ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, εκ των ηγετικών στελεχών του Ρουβίκωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου