Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

«Πρόσφυγες» αρνούνται να μεταφερθούν στις ΗΠΑ μόλις έμαθαν ότι όταν φτάσουν εκεί θα πρέπει να… δουλέψουν

«Πρόσφυγες» αρνούνται να μεταφερθούν στις ΗΠΑ μόλις έμαθαν ότι όταν φτάσουν εκεί θα πρέπει να… δουλέψουν
Περίπου 71 «πρόσφυγες» από την Μέση Ανατολή δήλωσαν άρνηση να μεταφερθούν από την Αυστραλία στις ΗΠΑ μόλις έμαθαν ότι αφού φτάσουν εκεί θα πρέπει να δουλέψουν καθώς δεν λάβουν κανένα κοινωνικό επίδομα.
Η μετακίνηση των… προσφύγων γίνεται βάσει συμφωνίας που είχε υπογράψει ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα με την Αυστραλία τους τελευταίους μήνες της παραμονής του στο Λευκό Οίκο βάσει του οποίου 1250 άτομα από τη Μέση Ανατολή θα μεταφέρονταν στις ΗΠΑ.
Οι «πρόσφυγες» όλοι άρεννες και σε νεαρή ηλικία κρατούνταν σε διάφορα κέντρα κράτησης στα νησιά Manus και Nauru της Αυστραλίας.
Όπως αναφέρεται 71 από αυτούς αρνούνται να μεταφερθούν στις ΗΠΑ μόλις έμαθαν ότι δεν θα υπάρξει κανένα επίδομα και θα πρέπει να δουλέψουν για τα προς το ζην.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου