Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Πόσος κόσμος ήταν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία; Αυτή η φωτογραφία εκθέτει την ΕΛΑΣ

Οι περίπου 60.000 άνθρωποι για την οποία έκανε λόγο η ΕΛΑΣ στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα μόνο θυμηδία προκαλεί
Εχουμε συνηθίσει πολλές φορές την αστυνομία να μεταδίδει πολύ διαφορετικούς αριθμούς από τους πραγματικούς σχετικά με τις συγκεντρώσεις αλλά αυτή την φορά το παράκανε.
Οι περίπου 60.000 άνθρωποι για την οποία έκανε λόγο η ΕΛΑΣ στο σημερινό μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει.

Και δεν χρειάζονται πολλά λόγια να πούμε από το να σας παραθέσουμε την παρακάτω φωτογραφία που δείχνει την πραγματική εικόνα του πλήθος που βροντοφώναξε για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και για τα κακά που φέρνει μαζί της η Συμφωνία των Πρεσπών.


Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι τουλάχιστον μία ώρα πριν από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του συλλαλητηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου