Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Χώρες της Νότιας Αμερικής αναγνωρίζουν τον Γκουάιδο ως πρόεδρο της Βενεζουέλας-Ο Μαδούρο καλεί τον στρατό να διατηρήσει την πειθαρχία

Οι κυβερνήσεις της Βραζιλίας, της Κολομβίας, της Παραγουάης, της Χιλής αναγνώρισαν τον πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης και ηγέτη της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουάιδο προσωρινό πρόεδρο της Βενεζουέλας, ακολουθώντας την απόφαση που έλαβε νωρίτερα σήμερα η Ουάσιγκτον.
Παράλληλα ο Λουίς Αλμάγκρο, Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών αναγνώρισε και «συνεχάρη τον Γκουάιδο, πρόεδρο της Βενεζουέλας».
Από την πλευρά του το Μεξικό, δια του εκπροσώπου του προέδρου της χώρας, ανακοίνωσε ότι συνεχίζει να αναγνωρίζει τον Μαδούρο ως πρόεδρο της Βενεζουέλας, τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρξει διάλογος του λαού της Βενεζουέλας για την εξεύρεση μιας δημοκρατικής λύσης.

Η βραζιλιάνικη κυβέρνηση με ανακοίνωσή της τόνισε ότι θα παράσχει πολιτική και οικονομική στήριξη για την επιστροφή της γειτονικής της χώρας στη δημοκρατία.

Ο πρόεδρος της Κολομβίας Ιβάν Νούκε και ο Χιλιανός πρόεδρος Σεμπαστιάν Πινέρα επίσης ανακοίνωσαν ότι αναγνωρίζουν τον Γκουάιδο πρόεδρο της Βενεζουέλας.

Ο πρόεδρος της Παραγουάης Μάριο Άμπντο με tweet του δήλωσε ότι εκείνος και η κυβέρνησή του θα στηρίξουν "την ελευθερία και τη δημοκρατία", στη χώρα που μαστίζεται από την κρίση.

Ο Μαδούρο καλεί τον στρατό να διατηρήσει την ενότητα και την πειθαρχία

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο ζήτησε από το στρατό της χώρας να διατηρήσει την ενότητα και την πειθαρχία, μετά αφότου ο ηγέτης της αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης Χουάν Γκουαϊδό αυτοανακηρύχθηκε προσωρινός πρόεδρος της χώρας και ζήτησε την στήριξη των ενόπλων δυνάμεων.

"Θα θριαμβεύσουμε απέναντι σε αυτό, θα βγούμε νικητές", είπε ο Μαδούρο στους υποστηρικτές του έξω από το προεδρικό παλάτι Μιραφλόρες στο Καράκας καθώς εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν σε όλη τη χώρα υπέρ ή κατά της κυβέρνησης του Σοσιαλιστική προέδρου.

Ο Μαδούρο κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι επιχειρεί να διεξάγει πραξικόπημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου