Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Αυτή είναι η ρηματική διακοίνωση της ΠΓΔΜ -Μιλά για «μακεδονικό λαό» [έγγραφα]

Η κυβέρνηση των Σκοπίων ενημέρωσε επίσημα, με ρηματική διακοίνωση, την Αθήνα για την τροποποίηση του Συντάγματος της όπως προέβλεπε η Συμφωνία των Πρεσπών.

Πλέον, απομένει να επικυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών και από την ελληνική Βουλή.

Την επίδοση την ανακοίνωσε και επισήμως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από του βήματος της Βουλής κατά την διάρκεια της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο πρωθυπουργός μάλιστα διάβασε το κείμενο της ρηματικής διακοίνωσης στο οποίο διευκρινίζεται ότι:
Ο όρος nationality αναφέρεται αποκλειστικά στην ιθαγένεια και δεν καθορίζει ούτε προδικάζει το ζήτημα της εθνότητας των πολιτών της Βόρειας Μακεδονίας.
Η επίσημη γλώσσα όπως αναφέρεται στην συμφωνία έχει αναγνωριστεί από τον ΟΗΕ και ανήκει στην ομάδα των νοτίων σλαβικών γλωσσών.

«Τώρα τι έχετε να πείτε κ. Μητσοτάκη; Θα πρέπει άμεσα ή να ψάξετε άλλα επιχειρήματα για να διαφωνήσετε ή θα πρέπει να πείτε ότι προσχωρείτε στην άποψη του κ. Καμμένου ένα από τα δύο πρέπει να κάνετε» επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

Οπως προκύπτει από τα έγγραφα η γειτονική χώρα πάντως μιλά για «μακεδονικό λαό».

Δείτε την ρηματική διακοίνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου