Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και η φαλκίδευση της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ:

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
  Γράφει ο καθηγητής Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης

Ετερόκλητες κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες οδηγούν προς την εθνική συμφορά. Α) Ψηφίζουν τη συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή χωρίς η κυβέρνηση να καταθέσει επίσημο έγγραφο της ΠΓΔΜ, με το κείμενο του Συντάγματος. Οι βουλευτές δηλ. δεν γνωρίζουν τις αλλαγές που έγιναν στο Σύνταγμα της γειτονικής
χώρας (γουρο. στο σ)!!.! Δέχονται να παραβιάζεται η Συμφωνία των Πρεσπών. Β) Σύμφωνα με το ΄Αρθρο 7.2. Με τον όρο Μακεδονία νοείται η Βόρεια περιοχή του Πρώτου Μέρους, δηλ. η Θράκη, η Μακεδονία και ίσως και η Θεσσαλία!!!!
Με τη συμφωνία των Πρεσπών, ο λαός της γειτονικής χώρας θα αποκαλείται “μακεδονικός” και όχι “βορειομακεδονικός” (πληθυσμός περίπου 2.050.000, από τους οποίους μόνο το 65% είναι Σλάβοι). Mε τη συμφωνία η Ελλάδα αναγνωρίζει “μακεδονική” γλώσσα και “μακεδονικό” κράτος. Επειδή, το erga omnes αφορά και την Ελλάδα, αυτές οι ονομασίες είναι erga omnes και για τους ΄Ελληνες. ΄Ετσι με τη συμφωνία των Πρεσπών κινδυνεύει να δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα ταυτότητας για τα τρία εκατομμύρια ΄Ελληνες Μακεδόνες που θα νοούνται ως κάτοικοι της Βόρειας Περιοχής του Πρώτου Μέρους. Αφαιρείται, από ΄Ελληνες Βουλευτές, η ιστορική ταυτότητα των Ελλήνων ως τίμημα για τη συμφωνία των Πρεσπών, που είναι διπλάσιοι σε αριθμό σε σχέση με τους Σλάβους.
Η Ελληνική κυβέρνηση μαζί με το κείμενο της συμφωνίας των Πρεσπών που έδωσε στη δημοσιότητα έπρεπε να δώσει και το κείμενο του Συντάγματος των Σκοπίων το οποίο σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ.4δ,ε,ζ της συμφωνίας έπρεπε να τροποποιηθεί για να φύγουν οι αλυτρωτικές κλπ. διατάξεις...Αλλά το τροποποιημένο κείμενο του Συντάγματος των Σκοπίων δεν δόθηκε στην δημοσιότητα για να ενημερωθούν οι Βουλευτές και οι ΄Ελληνες πολίτες. Οι Βουλευτές που θα ψηφίσουν δεν θέλουν να διαβάσουν το τροποποιημένο κείμενο του Συντάγματος των Σκοπίων για να δουν αν έγιναν αλλαγές και ποιές; Οι βουλευτές που θα ψηφίσουν ΝΑΙ στη συμφωνία των Πρεσπών αποδέχονται να παραβιαστεί η συμφωνία από τους Σκοπιανούς πριν και έλθει στην Ελληνική Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου