Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η Όλγα Γεροβασίλη

❱❱ Ούτε ίχνος αυτοκριτικής δεν επέδειξε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη για τα χημικά με τα οποία «έλουσε» η ΕΛ.ΑΣ. τους διαδηλωτές του συλλαλητηρίου αφού προσπάθησε να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, κάνοντας λόγο για απόπειρα εισβολής στο Κοινοβούλιο ακροδεξιών στοιχείων που απωθήθηκαν με επιτυχία. Η κυρία Γεροβασίλη δεν βρήκε ούτε μια λέξη για να καταδικάσει τη «βροχή» ληγμένων χημικών...
που έπληξαν την καρδιά της κινητοποίησης και προκάλεσαν αναπνευστικά προβλήματα σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους, που σίγουρα δεν ήταν οι ροπαλοφόροι εισβολείς οι οποίοι θα αποτελούσαν στόχο των αστυνομικών. Η υπουργός της κυβέρνησης που θα καταργούσε τα κιγκλιδώματα και τα χημικά υπεραμύνθηκε της ομοβροντίας από τα ΜΑΤ, χαρακτηρίζοντάς την τη μόνη επιλογή!
«Οι τραυματισμοί αστυνομικών, που εμπόδισαν με επιτυχία την απόπειρα εισόδου οργανωμένων ομάδων στην ελληνική Βουλή, η στοχευμένη βία κατά συγκεκριμένων φωτορεπόρτερ, που κάλυπταν επαγγελματικά το συλλαλητήριο, έχουν φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς» δήλωσε η Ολγα Γεροβασίλη, αποφεύγοντας να σχολιάσει τις αμέτρητες φωτογραφίες και τα βίντεο με τα γερόντια να γονατίζουν από τα αναπνευστικά προβλήματα που τους προκάλεσαν τα χημικά.
Δεν απάντησε, ωστόσο, η πολιτική προϊστάμενος της ΕΛ.ΑΣ. γιατί οι ροπαλοφόροι δεν απομονώθηκαν έγκαιρα από τους αμέτρητους αστυνομικούς που είχαν ακροβολιστεί στην περιοχή, αν και πολλοί τους φωτογράφισαν να κινούνται ανενόχλητοι προς το μνημείο. Ούτε κουβέντα για όλα αυτά ούτε μια συγγνώμη από την κυρία Γεροβασίλη! Για εκείνη, όλο αυτό το σκηνικό πολέμου που στήθηκε ήταν μια επιτυχημένη επιχείρηση, για την οποία και η ίδια αξίζει συγχαρητήρια ως προϊσταμένη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου