Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ιδού το κράτος της βίας του ΣΥΡΙΖΑ

Το συλλαλητήριο των Αθηνών το έληξε το κράτος της βίας και των χημικών του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο άνθρωπος που υποσχόταν ότι θα καταργήσει τα ΜΑΤ, τα έχει αναγάγει σε καθημερινή του συνοδεία, ενώ συνηθίζει να τα στέλνει εναντίον των Ελλήνων όποτε θέλει να τους φιμώσει και να τους διαλύσει.
Ο απολογισμός των τραυματιών όπως μας αναφέρθηκε από τα ασθενοφόρα θυμίζει ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ.
Πιο κάτω αναφέρω τα περιστατικά των τραυματιών.

1) Από τα ιδιωτικά ασθενοφόρα:

44 τραυματίες μεταξύ των οποίων: 1 δίχρονο παιδί, 1 έγκυος, 1 κάψιμο από μολότωφ και 1 διακομιδή με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα. Τα υπόλοιπα περιστατικά ήταν περιστατικά με αναπνευστικά προβλήματα στα οποία χορηγήθηκε οξυγόνο.

2) Από τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ:

Δεκάδες περιστατικά με αναπνευστικά προβλήματα στα οποία χορηγήθηκε οξυγόνο.

Επίσης διακομιδές: 1 άτομο με σοβαρή δύσπνοια (διακομίστηκε στο Σωτηρία), 1 άτομο το οποίο το μαχαίρωσαν (διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό), 1 δεκαεννιάχρονη κοπέλα με σοβαρή δύσπνοια (διακομίστηκε στο Σωτηρία).

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ: Ένας από τους νοσηλευτές των ασθενοφόρων είναι νοσηλευτής Εντατικής Μονάδας και μας ανέφερε ότι τα περιστατικά ήταν ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΒΑΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Άλλο ένα μεγαλειώδες συλλαλητήριο από τους Έλληνες, άλλη μία αλήτικη συμπεριφορά από το καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ.

Εμείς είμαστε εδώ και συνεχίζουμε.

Εμείς είμαστε εδώ για την Μακεδονία, για την Ελλάδα.


Ιωάννης Αμπατζόγλου
*Ο Ιωάννης Αμπατζόγλου είναι Ακτινοφυσικός Ιατρικής, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΔΠΘ και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Τμήματος Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Πισοδέρι 2018 Επιτροπή Αγώνα

E-mail:abadzoglou@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου