Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Αγώνας για την Μακεδονία. Του Ηλία Σταμπολιάδη

Αποτέλεσμα εικόνας για εθνικής προδοσίας και κατάλυσης του Συντάγματος
Ευρισκόμαστε μπροστά σε ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο εθνικής προδοσίας και κατάλυσης του Συντάγματος στο οποίο αντιτίθεται το 80% του λαού και προσπαθεί να το περάσει μία μειοψηφική κυβέρνηση με την σύμπραξη αργυρώνητων και αποστατών  Βουλευτών που έχουν εκλεγεί με άλλες προεκλογικές εξαγγελίες....

Η κυβέρνηση έχει καταχρηστικώς 145 βουλευτές εκ των οποίων οι 50 δεν αντιστοιχούν στη Λαϊκή θέληση αλλά είναι δώρο ενός αντισυνταγματικού εκλογικού νόμου που μάλιστα είχε προταθεί από τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος βλέπει την προδοσία και δεν αντιδρά επικαλούμενος άρθρα ενός Συντάγματος που θέσπισε το ΠΑΣΟΚ και τα οποία  έχουν μετατρέψει την χώρα σε πρωθυπουργική δικτατορία.
Ένα τόσο μεγάλο θέμα όπως η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών θα έπρεπε να απαιτεί την ψήφο τουλάχιστον 180 Βουλευτών. Η λαϊκή κατακραυγή εκδηλώνεται με τα συλλαλητήρια αλλά αυτό δεν αρκεί διότι δεν θα την λάβουν υπόψη και θα μετρήσουν οι ψήφοι των καπηλευτών της υπάρχουσας αντιφατικής συνταγματικής και νομοθετικής  μορφοποίησης.
Αποτελεί επείγουσα εθνική ανάγκη να σταματήσουμε οπωσδήποτε την επικύρωση της συμφωνίας από την ψήφο ενός ή δύο πουλημένων βουλευτών και ο μόνος τρόπος είναι μην επιτρέψουμε να γίνει η ψηφοφορία. Για να αποφύγουμε την βίαιη κατάληψη της Βουλής και να έλθουμε αντιμέτωποι με την αστυνομία προτείνεται να ανακοινωθεί στο συλλαλητήριο γενική απεργία την Παρασκευή 25/1/2019 ημέρα κατά την οποία έχει οριστεί  η ψηφοφορία. Να κλείσουν τα σχολεία, οι υπηρεσίες εκτός των συγκοινωνιών  και τα καταστήματα με εξαίρεση τα καταστήματα  τροφίμων,  εστίασης  και πρατηρίων βενζίνης.
Οι μαθητές λυκείου, οι φοιτητές, οι εργαζόμενοι  και οι συνταξιούχοι να κλείσουμε τις προσβάσεις στην Βουλή από τις οδούς Αμαλίας, Όλγας και Βασ. Σοφίας. Τις διόδους  προς τον Εθνικό Κήπο και το Ζάπειο καθώς και τις προσβάσεις στην Ηρόδου Αττικού αποκλείοντας τις οδούς Μουρούζη, Λυκείο, Βασ. Γεωργίου Β, Ησιόδου, Αραβαντινού και Βασ. Κωνσταντίνου.
Οι Αθηναίοι θα συγκεντρωθούμε από το πρωί ενώ οι Εκκλησίες σε όλη τη Χώρα θα σημαίνουν ενεργητικά  και σαν οδοφράγματα θα χρησιμοποιήσουμε τα ίδια μας τα σώματα και ή δυνατόν τα αυτοκίνητα ώστε να μην επιτρέψουμε στους προδότες να περάσουν . Οι των άλλων πόλεων να συγκεντρωθούν έξω από τα κατά τόπους κυβερνητικά κτίρια.
Σήμερα έχουμε συνταγματική εκτροπή και το σύνταγμα επιτάσσει όπως η τήρηση του να επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων που οι  σημερινοί κυβερνήτες προσπαθούν να υποβαθμίσουν. Καλές οι φωνές στο συλλαλητήριο αλλά χρειάζεται δράση. Ευρισκόμαστε στα πρόθυρα μίας καταστροφής στο μέγεθος της Μικρασιατικής.  Θα πρέπει οι 140 χώρες, που όπως λένε έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια σαν Μακεδονία, να μάθουν ότι Μακεδόνες είναι μόνο οι Έλληνες.
Εάν περάσει η συμφωνία από την Βουλή θα είμαστε μπροστά σε τετελεσμένο διεθνές  γεγονός και μετά δεν θα μπορούμε να την αλλάξουμε όπως θα μπορούσαμε με άλλη κυβέρνηση να αλλάξουμε ένα εσωτερικό νομοθέτημα.
Να μην πιστέψουμε την δήθεν αντιπολίτευση ότι θα αλλάξει τάχα την συμφωνία διότι συμφωνεί στην ονοματολογία.Εκτός από την παραφιλολογία περί κεράτων του Καμένου ο λαός λέει ότι  μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
Νυν υπέρ πάντων αγών !​

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου