Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Η σημαία του ΗΡΩΑ Κωνσταντίνου Κατσίφα στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία


Στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία που πραγματοποιείται στην πλατεία Συντάγματος συμμετέχουν και οι Βορειοηπειρώτες, οι οποίοι έφεραν μαζί τους την ελληνική σημαία του Κωνσταντίνου Κατσίφα που έπεσε νεκρός στους Βουλιαράτες ανήμερα την 28η Οκτωβρίου του 2018. Οι διαδηλωτές κρατώντας στα χέρια τους τη μεγάλη ελληνική σημαία του ΗΡΩΑ Κωνσταντίνου Κατσίφα...
κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Συντάγματος, όπου συναντήθηκαν με τους υπόλοιπους διαδηλωτές.  Σε σχετική τους ανακοίνωση αναφέρουν μεταξύ άλλων: ”Και τώρα στο πλευρό της Μακεδονίας ,διατρανώνουμε τη φωνή μας να ακουστεί ως τα βάθη της γης και να συγκινήσει τα οστά των Μακεδονομάχων και των Ηπειρωτών Ιερολοχιτών του 1914. Να αναστενάξει από χαρά η Κρήτη και η πολύπαθος Κύπρος μας. Αγαπητοί συν Έλληνες Μακεδόνες, είμαστε μαζί σας, προχωράμε μαζί σας, προσευχόμαστε μαζί σας, για να επικρατήσει η ιστορική αλήθεια στη μαρτυρική σας Ελλάδα”.  Παρούσα στο συλλαλητήριο είναι και η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, η οποία ανέβηκε στην εξέδρα και απευθύνθηκε στο πλήθος, λέγοντας πως ο αδερφός της "θυσιάστηκε για την Μακεδονία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου