Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ. Γύφτοι απήγαγαν γριούλα. Αιματηρή συμπλοκή με ληστές γύφτους στην Κάτω Κηφισιά - Μπαράζ πυροβολισμών - Ένας νεκρός γύφτος

EKTAKTO: Αιματηρή συμπλοκή με ληστές στην Κάτω Κηφισιά - Μπαράζ πυροβολισμών - Ένας νεκρός
Άγριες σκηνές με πυροβολισμούς  εξελίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην κάτω Κηφισιά  Συγκεκριμένα, αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ, που ήταν εκτός υπηρεσίας, είδε πέντε(!) γύφτους  να επιχειρούν να απαγάγουν  μια ηλικιωμένη γυναίκα, και την επιβίβασαν με τη βια στο αυτοκίμντό τους.  Ο αστυνομικός  που αντιλήφθηκε το συμβάν....
ακολούθησε με τη μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ που οδηγούσε  και στη διάρκεια της καταδίωξης πυροβόλησε στα λάστιχα του αυτοκινήτου.  Οι δράστες πέταξαν έξω από το αυτοκίνητο την ηλικιωμένη και κατάφεραν να διαφύγουν.  Ο αστυνομικός πυροβόλησε στα λάστιχα του αυτοκίνητου, με το οποίο προσπάθησαν να διαφύγουν, για να τους ακινητοποιήσει, παρ΄ όλα αυτά ανέπτυξαν ταχύτητα.  Μετά από λίγη ώρα ένας εκ των γύφτων διεκομίσθη σε κλινική, τραυματισμένος στην πλάτη από σφαίρα σε κρίσιμη κατάσταση.  Αμέσως μετά το περιστατικό, ο αστυνομικός ενημέρωσε το Κέντρο Επιχειρήσεω της ΓΑΔΑ για το συμβάν, το οποίο με τη σειρά του τον ενημέρωσε ότι ο δράστης έφερε σφαίρα στην πλάτη και κατέληξε.   Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο αστυνομικός διαπίστωσε ότι τρεις γύφτοι κακοποιοί επιχειρούσαν να απαγάγουν(!)  την  ηλικιωμένη γυναίκα επιβιβάζοντάς την με τη βία μέσα στο αυτοκίνητό τους.   Ο αστυνομικός τους ακλούθησε και λίγη ώρα μετά υπήρξε συμπλοκή, ενώ οι κακοποιοί άφησαν την ηλικιωμένη μέσα στη μέση του δρόμου.  Ο ίδιος είναι κάτοικος της περιοχής και γνωρίζει την ηλικιωμένη.  Έξω από το Νοσοκομείο Υγεία όπου μεταφέρθηκε ο γύφτος υπάρχει αναστάτωση γιατί έχουν συγκεντρωθεί αρκετοί γύφτοι ενώ επίσης αναζητά η Αστυνομία τους εμπλεκόμενους με το περιστατικό.  Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες,  η ηλικιωμένη έπεσε θύμα αρπαγής  από τους γύφτους  με σκοπό την εκβιαστική ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου