Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Σύμβουλος της Τασίας Χριστοδουλοπούλου χλευάζει το συλλαλητήριο για την Μακεδονία

Ανέβασε ένα meme που δείχνει ως ελληνική την Σικελία και γράφει ειρωνικά «Μην μας την επάρουνε»
Ένα meme που δείχνει την Σικελία ως ελληνική ανέβασε στο προφίλ του στο facebook ο μετακλητός υπάλληλος της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, δικηγόρος Γιώργος Νικολόπουλος, επιλέγοντας να δείξει έτσι τον χλευασμό του προς το συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Το meme κάνει τον γύρο του Διαδικύου τις τελευταίες ημέρες από πολέμιους του συλλαλητηρίου και, φυσικά, υμνητές της κυβέρνησης, με προφανή διάθεση ειρωνίας και απαξίωσης του συνθήματος «Η Μακεδονία είναι ελληνική», που κυριάρχησε στο συλλαλητήριο. «Η Σικελία είναι Ελλάδα, δεν την χαρίζουμε στους Ιταλούς» γράφει το μήνυμα, μαζί με έναν χάρτη που δείχνει όλες τις αρχαίες ελληνικές πόλεις του νησιού.

«Μη μας την επάρουνε την Σικελίαν» ήταν το ειρωνικό σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή του ο κύριος Νικολόπουλος, που είναι δικηγόρος και έχει εργαστεί ως μετακλητός υπάλληλος της κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου, αντιπροέδρου της Βουλής και πρώην υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής με την κυβέρνηση Τσίπρα.

Πάντως αν και η συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβηκε στο προφίλ του στο facebook, πλέον δεν υπάρχει εκεί, πιθανόν λόγω των αντιδράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου