Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Η Ζέουσα κινούμενη βρωμερή σκατονησίδα ξέρασε πάλι. Ν. Φίλης: Η Μακεδονία δεν είναι μία και ελληνική

Ν. Φίλης: Η Μακεδονία δεν είναι μία και ελληνική
Την άποψη πως η φράση "η Μακεδονία είναι μία και ελληνική" ακούγεται ως αλυτρωτισμός διατύπωσε ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. Όπως είπε ο Φίλης...
"η Μακεδονία δεν είναι μία και ελληνική, η ελληνική Μακεδονία είναι ελληνική. Όταν ακούγεται πως η Μακεδονία είναι μία και ελληνική είναι αλυτρωτισμός, και για να είμαστε ακριβείς, η Μακεδονία έγινε ελληνική".  Στην εκτεταμένη ιστορική αναφορά ο πρώην υπουργός είπε πως η γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας δεν είχε Έλληνες κατοίκους, τους απέκτησε μετά τη Μικρασιατική καταστροφή λόγω των προσφύγων. Όπως είπε "η ελληνική Μακεδονία έγινε ελληνική. Γιατί πληθυσμιακά ως το 1912 -22 δεν είχε πλειοψηφία ελληνική παρά μόνο σε ζώνες στο Νότο. Έγινε ελληνική με ανταλλαγές κατά τις δύσκολες εποχές που ζήσαμε".  Ο Νίκος Φίλης υπερασπίστηκε πλήρως την Συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας πως είναι στο DND του ΣΥΡΙΖΑ και αυτής της κυβέρνησης να λύνει τα προβλήματα, ενώ και αυτός έκανε επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στη στάση του στο ονοματολογικό της πΓΔΜ​​​​​​​.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου