Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Βίντεο από drone: Η μεγαλειώδης συγκέντρωση εκατοντάδων χιλιάδων διαδηλωτών στο Σύνταγμα

Μεγαλειώδες ήταν το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα με εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες να διαδηλώνουν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Σύμφωνα με έμπειρους αναλυτές, η συγκέντρωση ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων δεκαετιών που έκανε οποιοσδήποτε στην Αθήνα.

Ολόκληρη η Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι το Χίλτον, ολόκληρη η Βασιλίσσης Όλγας μέχρι τη Συγγρού, ολόκληρη η Φιλελλήνων, ολόκληρη η πίσω πλευρά του Συντάγματος, με την Ερμού, την Μητροπόλεως και την Καραγιώργη Σερβίας να ασφυκτιούν, και την Ακαδημίας, την Πανεπιστημίου και τη Σταδίου να είναι γεμάτες μέχρι το ύψος της Αμερικής.

Δείτε τα βίντεο από drones που δείχνουν τη συγκέντρωση λίγο πριν τις 14:00, πριν δηλαδή κορυφωθεί η προσέλευση του κοινού στο Σύνταγμα.
 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου