Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΛΥΣΣΑΞΕ το ροζουλί τέρας. Συνέλαβαν για... «υπόνοια διαμαρτυρίας» κατά του Α.Τσίπρα τη νομικό και δημοσιογράφο Γ.Μπιτάκου και άλλους 7 πολίτες

Συνέλαβαν για... «υπόνοια διαμαρτυρίας» κατά του Α.Τσίπρα τη νομικό και δημοσιογράφο Γ.Μπιτάκου (upd)
Πρωτοφανείς καταστάσεις για ακόμη μια φορά από τις δυνάμεις ασφαλείας του καθεστώτος Τσίπρα με κύμα προληπτικών προσαγωγών στη ΓΑΔΑ με την υπόνοια ενδεχόμενης διαμαρτυρίας!  Τη νομικό και δημοσιογράφο Γεωργία Μπιτάκου συνέλαβε η Αστυνομία 
το βράδυ έξω από το θέατρο «Κιβωτός» όπου πραγματοποιείτο εκδήλωση...
με ομιλητή τον Α.Τσίπρα.  Χωρίς να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πράξη εκ μέρους ομάδας πολιτών που ήταν συγκεντρωμένη έξω από το θέατρο, η ΕΛ.ΑΣ. όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα προχώρησε σε «προληπτικές» προσαγωγές αριθμού πολιτών, με την υπόνοια της ενδεχόμενης διαμαρτυρίας(!) ανάμεσά τους και η Γ.Μπιτάκου.  Όπως έγινε γνωστό η δημοσιογράφος βρισκόταν σε καφέ της περιοχής και οπλισμένοι άνδρες της ΟΠΚΕ την έσυραν έξω από το κατάστημα και τη συνέλαβαν χωρίς καμία δικαιολογία! Συνολικά στη ΓΑΔΑ οδηγήθηκαν 7 άτομα ενώ η Γ.Μπιτάκου κρατήθηκε σε βαν της ΟΠΚΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου