Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Γ. Τράγκας: «Άνθρωποι κάηκαν και η Δούρου παραμένει στην καρέκλα της υπό την προστασία του Τσίπρα!»


Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Τράγκας μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90.1 Fm, κατά της
διωκόμενης Δούρου που όπως τόνισε χαρακτηριστικά «Άνθρωποι πήγαν στον τάφο και αυτή παραμένει στην καρέκλα της!» Ακόμη από τα βέλη του δεν γλίτωσε ούτε το ο κολλητός του Πετσίτη, Νίκος Παπάς, μετά τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε κατά την επίσκεψή του στο Κιλκίς, η οποία αποδείχτηκε φιάσκο.
Συγκεκριμένα είπε:
«Οι πολιτικοί απατεώνες «γλιστράνε» και μέρα με την ημέρα φεύγουν. Ήρθε η ώρα για όλους. Όλα όσα έχουν κάνει πληρώνονται με μαζική απόρριψη με ατέλειωτο κυνηγητό. Ήδη δεν κοιμούνται.
Οι άνεμοι της οργής δυναμώνουν. Οι προδότες της Μακεδονίας, οι εθνοτερμίτες θα σαρωθούν. Η ελληνική γη, το χώμα μας τους «ξερνάει» και τους αποδοκιμάζει παντού. Δεν πρόκειται να βρουν ψήφο στην Βόρεια Ελλάδα. Είναι υποχρέωση των κατοίκων σε όλες τις πόλεις και τα χωριά να τιμωρηθούν και να καταδικαστούν και μετά θα κυνηγηθούν. Θα επιστρέψουν στα μονοψήφια.»
Για το φιάσκο της συγκέντρωσης του φίλου του Πεστίτη, Νίκου Παπά στο Κιλκίς σχολίασε στη συνέχεια ο Γιώργος Τράγκας, τονίζοντας:

«Χτες στο Κιλκίς σύσσωμο αποδοκίμασαν τον κολλητό του Πετσίτη, τον κ. Νίκο Παπά. Το alter ego, του Τσίπρα βρέθηκε αντιμέτωπος με την οδυνηρή πραγματικότητα. Όλοι οι κάτοικοι στα χωριά του Κιλκίς τον αποδοκίμασαν. Πήγε ο πονηρός Πάπας, «παπατζίδικα», να τους μιλήσει για το πόσο καλή είναι αυτή η κυβέρνηση. Αυτοί όμως δεν ενδιαφέρονταν και του έδειξαν με χίλιους τρόπους την πικρία τους και την οργή τους για την πολιτική αλητεία του Μαξίμου. Εκεί, οι κάτοικοι του έδειξαν την οργή τους για την πολιτική τους προδοσία. Προδώσατε την Μακεδονία είπε ένας κάτοικος, συμπληρώνοντας κρίμα που σας έδωσα και την ψήφο μου, ενώ ο ανεκδιήγητος Παπάς προσπαθούσε να τους πείσει με επαίσχυντα  επιχειρήματα.»
Και συνέχισε λέγοντας:
«Είναι ξεπουλητάρια,  υπάλληλοι του Σόρος και οι μεγαλύτεροι προδότες της μεταπολίτευσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πολίτες με το που είδαν τον Νίκο Παπά του φώναζαν, ότι «έχετε να πουλήσετε, πουλήστε τα». Αποδοκιμάζονται παντού οι πολιτικοί αγύρτες. Ο κ. Παπάς μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης προσπάθησε να υποβαθμίσει την οργή των κατοίκων. Σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα φωνάζουν «αλήτες, έξω η βρώμα και η χολέρα». Η προγραμματισμένη ομιλία του παπατζή ήταν να ξεκινήσει στις 8 και καθυστέρησε μία ώρα. Τρεις και ο κούκους ήταν! Η πολιτική αλητεία του Μαξίμου αποδοκιμάζεται παντού από το Βορρά και το Νότο μέχρι την Ανατολή και την Δύση. Όλη η Ελλάδα φωνάζει «είσαι πολιτικός αλήτης, ένας αλήτης του κοινού ποινικού δικαίου». Όλη η Ελλάδα ήδη στέλνει και μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να βγει από τις μνημονιακές ράγες. Ήδη ο Τσίπρας στέλνει δεκάδες βόμβες στην αγκαλιά του Μητσοτάκη. Όλα αυτά που λέει ο αλήτης του Μαξίμου είναι ψέματα, παίζεται ακόμα και κούρεμα καταθέσεων όπως μου έλεγε ο Πέτρος Δούκας.»
Τέλος, στο στόχαστρο του έγκριτου δημοσιογράφου μπήκε η διωκόμενη περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, σχολιάζοντας πως «άνθρωποι πήγαν στον τάφο και αυτή παραμένει στην καρέκλα της». Συγκεκριμένα είπε:
«Η κ. Ρένα Δούρου, αυτό το υποκείμενο της περιφέρειας, είναι ένα διωκόμενο πρόσωπο που παραμένει στη θέση της! Αντί να παραιτηθεί μέχρι την εκδίκαση, έτσι από τσίπα απέναντι στα φέρετρα, υποστήριξε ότι «η δικαιοσύνη αργεί να απονεμηθεί». Και παραμένει αυτό το πολιτικό κάθαρμα που έλεγε ότι θα πάει σπίτι του αν δεν κάνει αντιπλημμυρικά και αντιπυρικά έργα.  Οι άνθρωποι πήγαν στον τάφο και αυτή παραμένει στην καρέκλα και σε αυτήν την αφήνει ο υπάλληλος του Σόρος. Όλοι αυτοί οι εθνοτερμίτες δεν πρέπει απλά να καταδικαστούν αλλά να κυνηγηθούν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου