Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Μελέτη-ΣΟΚ: Πόσο ακριβά πληρώνουμε τους λαθρομετανάστες»;

Διαβάστε μια πρωτοποριακή έρευνα που μας αφορά σαν χώρα άμεσα. Την εν λόγω έρευνα πραγματοποίησε η think-tank Suomen Perusta που συνδέεται με Φινλανδικό κόμμα. Η Suomen Perusta υπολόγισε το κόστος ζωής των Ιρακινών και Σομαλών μεταναστών...
οι οποίοι μαζί με τους Αφγανούς, αποτελούν την πλειοψηφία μέσα στις ομάδες της αποκαλούμενης «ανθρωπιστικής μετανάστευσης» στη Φινλανδία.
Χρησιμοποιώντας στατιστικά στοιχεία από την κυβέρνηση, η Suomen Perusta υπολόγισε ότι μόνο ένας μέσος Ιρακινός μετανάστης που μεταναστεύει στη Φινλανδία μεταξύ 20 και 24 ετών αναμένεται να κοστίσει στη Φινλανδία 690.000 € (783.000 δολάρια).
Ένας μετανάστης από τη Σομαλία της ίδιας ηλικίας εκτιμάται ότι είναι ακόμα πιο ακριβός, επιβαρύνοντας το φινλανδικό κράτος με 951.000 € (1.08 εκατομμύρια δολάρια).
Εάν έχει και παιδιά το κόστος αυξάνεται ακόμη περισσότερο. Για λόγους σύγκρισης, η μέση τιμή αναφοράς για τους Φινλανδούς ήταν 0 ευρώ!!! Όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο. Γιατί; Διότι, κάθε χώρα που δέχεται μετανάστες, είναι δεσμευμένη («να ναι καλά οι αριστερές κυβερνήσεις και εκείνοι που τις βγάζουν») από την Ε.Ε να στρέψει όλη της την προσοχή σε αυτούς. Μήπως δεν το ζούμε και στη χώρα μας; Μετανάστες παίρνουν τα επιδόματα και βγάζουν κοντά στα 2000€ έκαστος (χώρια τα παιδιά, που κοστολογούνται 300€ επίδομα/παιδί).
Οι Μετανάστες δεν πληρώνουν για σχεδόν καμία παροχή στη χώρα μας και όμως τα δικαιούνται όλα και μάλιστα σε προτεραιότητα σε σχέση με τους ντόπιους. Για όλα αυτά όμως κάποιος πληρώνει. Αυτοί που δουλεύουν και πληρώνουν φόρους, πολλοί εκ των οποίων πάνε στις υπηρεσίες προς τους μετανάστες. Οι Έλληνες τι παίρνουν;;; Ξέρετε.
Η δεύτερη γενιά μεταναστών που έχει μεγαλώσει στη Φινλανδία βρέθηκε ότι έχει ποσοστό κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού και εισοδηματική στήριξη 6-8 φορές υψηλότερο από τους Φινλανδούς νέους ενήλικες που γεννήθηκαν στη χώρα τους, παρά το γεγονός ότι είχαν λάβει τη βασική εκπαίδευση στη Φινλανδία.
Σύμφωνα με τη μελέτη, συνολικά το 49 και το 50% των 22χρονων Ιρακινών και των Σομαλών μεταναστών έπαιρναν υποστηρικτικό εισόδημα, σε αντίθεση με το μόλις 11% των Φινλανδών συνομηλίκων τους, που δεν έπαιρναν τίποτε.
Βεβαίως, οι συντάκτες δεν έλαβαν υπόψη όλες τις πιθανές δημοσιονομικές μεταβλητές στη μελέτη τους, διότι όπως καταλαβαίνετε κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Αν τις είχαν συμπεριλάβει τα αποτελέσματα θα ήταν ακόμη πιο αρνητικά για τη εκάστοτε χώρα υποδοχής των μεταναστών, στην περίπτωσή μας η Φινλανδία, ανέφερε η μελέτη.
Μερικές από από αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν χαμηλότερη συνεισφορά για συντάξεις, έμμεσο κόστος ενσωμάτωσης και υψηλότερο κόστος υπηρεσιών υγείας λόγω διαφόρων παραγόντων.
Φυσικά όλα αυτά τα πληρώνει ξαναλέμε, η εκάστοτε χώρα φιλοξενίας, έχοντας τους πολίτες της να ζουν σχεδόν κάτω από το όριο της φτώχειας.
Από τη σκοπιά των δημόσιων οικονομικών της Φινλανδίας, οι συντάκτες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να επιτρέπεται η προσέλευση και η φιλοξενία νέων μεταναστών στη Φινλανδία, όταν τα αναμενόμενα και υπολογισμένα αποτελέσματα του κόστους ζωής ενός μετανάστη είναι αρνητικά για το ταμείο της χώρας.
Σκεφτείτε τι έχει γίνει στην Ελλάδα με όλους όσους έχουν περάσει παράνομα.
Το συμπέρασμα της μελέτης είναι ότι από την άποψη των οικονομικών της Φινλανδίας δεν πρέπει να γίνονται δεκτοί όλοι οι μετανάστες, αναφέρει η έκθεση. Γιατί πολύ απλά δεν αντέχει το ταμείο της χώρας και για να αντέξει θα πρέπει να εξαθλιώσει τους ντόπιους.
Σύμφωνα με το Συμβούλιο Μετανάστευσης της Φινλανδίας (Migri), σχεδόν 5.000 Ιρακινοί και 3.000 Σομαλοί αιτούντες άσυλο έλαβαν τη θετική απόφαση ενσωμάτωσης από το κράτος, μόνο πέρυσι. Αν ο υπολογισμός της Suomen Perusta είναι σωστός, η Φινλανδία θα πρέπει να δώσει 3,5 δισ. Ευρώ και 3,9 δισ. Ευρώ αντίστοιχα μόνο για τους προαναφερόμενους, ανέφερε η εφημερίδα Iltalehti.
Σκεφτείτε τι γίνεται στην Ελλάδα!
Θυμηθείτε τι μας έχει έρθει τα τελευταία χρόνια! Που νομίζετε ότι πήγαν όλοι αυτοί; Έφυγαν;
Όχι βέβαια, παίρνουν επιδόματα και περιμένουν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΙ.
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου