Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Απο «Μονμάρτη» της Παπακώστα στο Φαρ Ουέστ της πραγματικότητας. Τρόμος στην Ποσειδώνος: Άγνωστος τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε οδηγό μετά από λογομαχία που είχαν για την προτεραιότητα!



Ένα απίστευτο (έτσι όπως καταντήσει η Ελλάδα) περιστατικό έλαβε χώρα στην λεωφόρο Ποσειδώνος χθές βράδυ. Συγκεκριμένα δύο άνδρες που επέβαιναν στα αυτοκίνητά τους τσακώθηκαν για την προτεραιότητα, με τον έναν να βγάζει όπλο και να τον πυροβολεί μέσα στην Ποσειδώνος τραυματίζοντάς τον!...
Το θύμα, το οποίο είναι τραυματίας τραυματίστηκε στον γοφό και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό. Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο το βράδυ.  Ο δράστης, που είναι άγνωστο εάν ήταν Έλληνας ή αλλοδαπός αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου