Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ! Aναρχικοί μαχαίρωσαν 29χρονο Πόντιο στη Θεσσαλονίκη


Έναν 29χρονο άνδρα μαχαίρωσαν πριν από λίγο τέσσερα άτομα, τα οποία φέρονται να ανήκουν στο αντιεξουσιαστικό χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος ο οποίος συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης για την ποντιακή γενοκτονία, έγινε αντιληπτός από τους τέσσερις δράστες στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς.


Οι δράστες τον έπιασαν κοντά στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χαλκέων και του κατάφεραν τέσσερις μαχαιριές. Τρεις στην πλάτη και μία στο χέρι. Στη συνέχεια το θύμα προκειμένου να διασωθεί έτρεξε προς την οδό Εγνατία και μπήκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη δύο εκ των τεσσάρων δραστών οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από το θύμα της επίθεσης.

Πλησίον του σημείου που έγινε το επεισόδιο βρέθηκε και το μαχαίρι της επίθεσης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 29χρονος είναι γνωστός στον αντιεξουσιαστικό χώρο, από την συμμετοχή του σε συγκεντρώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου