Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Ελλάδα όπως… Πακιστάν & βάλε: Τέσσερις αλλοδαποί είχαν φυλακίσει 74 παράνομους μετανάστες! ΠΟΙΑ θα είναι η .. τιμωρία τους; Να μείνουν ΟΛΟΙ Ελλάδα

Ελλάδα όπως… Πακιστάν: Τέσσερις αλλοδαποί είχαν φυλακίσει 74 παράνομους μετανάστες!
Σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες στην παλιά εθνική οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης (ύψος Αγίου Βασιλείου) εντόπισαν και απελευθέρωσαν συνολικά 74 αλλοδαπούς, αστυνομικοί του Τμήματος «Διαχείρισης Μετανάστευσης» Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης....Οι συλληφθέντες κρατούσαν τους παράνομους μετανάστες σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες, απαιτώντας χρηματικά ποσά για την απελευθέρωσή τους.  Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας και όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερις νεαροί αλλοδαποί, (σημ. παράνομοι «μετανάστες» και οι ίδιοι( σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος τριών ακόμη συνεργών τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της συμμορίας, της αρπαγής και της παράνομης μεταφοράς - προώθησης αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.   Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, αστυνομικοί, έπειτα από έλεγχο που διενήργησαν σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες στην προαναφερόμενη περιοχή, εντόπισαν στο εσωτερικό τους 74 αλλοδαπούς, οι οποίοι κρατούνταν παρά τη θέλησή τους από τους τέσσερις συλληφθέντες.  Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι «παράτυποι» αλλοδαποί μπήκαν παράνομα(!) (σημ. πως και δεν αναφέρουν ότι μπήκαν… παράτυπα)  σε προγενέστερο χρόνο στη χώρα, από τα ελληνοτουρκικά σύνορα και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στις αποθήκες όπου κρατούνταν μέχρι οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα να καταβάλλουν στους δράστες χρηματικό ποσό προκειμένου να απελευθερωθούν.  Επιπλέον, στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το φορτηγό όχημα, με το οποίο πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των 74 ατόμων.  Τονίζεται ότι ουδείς εκ των συλληφθέντων, αλλά και εκ των 74 παράνομων μεταναστών δεν πρόκειται να απελαθεί από τη χώρα.  Αντίθετα τους γνωστοποιήθηκε ότι απαγορεύεται να την εγκαταλείψουν, ενώ τους δόθηκαν οδηγίες προς μόνιμη εγκατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου