Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ "ΡΟΔΙΝΑ" ΟΙ "ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΣ" ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ, ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ "ΚΑΚΑ".

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. Η ΜΕΘΟΔΟΣ:«Πλαστογραφίες και μαγειρέματα » για να «εξαφανιστούν» οι ληστείες , οι κλοπές, τα τροχαία, οι θάνατοι από ναρκωτικά, οι κακοποιήσεις ανηλίκων, η μικρό-
εγκληματικότητα η οπλοφορία – οπλοχρησία κι άλλα. Καταπέλτης ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Περιφέρειας Κρήτης Αστυνόμος Β’ Στυλιανός Καρακούδης (ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!) , κατήγγειλε ενώπιον όλων των αξιωματικών....
της Κρήτης ,του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου και του επιτελείου του αλλά «Κύριε Αρχηγέ , πως θα αξιολογήσουμε τα σχέδια αστυνόμευσης όπως το σχέδιο ΠΕΡΣΕΑΣ εάν δεν ταυτίζονται τα συμβάντα που καταγράφονται με τις σηματικές αναφορές ; και για να μην εστιάσουμε στους παρόντες στρατηγούς , τούτο γίνεται πολλά χρόνια , πρέπει να σταματήσει , είναι απαράδεκτο » είπε μεταξύ άλλων .

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Κρήτης όμως , υπονοούσε πολλά περισσότερα , ας τα αποκαλύψουμε εμείς .
Παραβλέπουμε τους τρεις θανάτους από τη φετινή περίοδο δραστηριότητας της γρίπης , ένα σε Χανιά ( Παλιοχώρα ) και δύο σε Ηράκλειο που αποκρύφτηκαν .
Τουλάχιστον Οκτώ ( 8 ) θάνατοι από Ναρκωτικά φέτος ( , 28, 35, 38, 40, 44, 47 ,55 και 56 ετών ) , καταγράφηκαν ως αιφνίδιοι θάνατοι και μπήκαν στο Αρχείο ως τέτοιοι . Ξαφνικά σ όλη την Ελλάδα «σταμάτησαν να πεθαίνουν από Ναρκωτικά »




Διπλάσιος αριθμός τροχαίων ατυχημάτων ( από εκείνων των θανατηφόρων ) με ελαφρύ ή βαρύτερους τραυματισμούς δεν καταγράφηκαν ποτέ από τις αστυνομικές υπηρεσίες . Πολλά τροχαία που οι παθόντες κατέληξαν μετά από ημέρες ή εβδομάδες , δεν καταγράφονται ποτέ .
Πολλά περιστατικά κακουργηματικής κακοποίησης ανηλίκων , καταγράφονται ως περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και διεκπεραιώνονται από τα Α.Τ
Στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων ( για παράδειγμα ) δεν έχουν τεθεί σκόπιμα (;) σε λειτουργία , καίτοι έχει διαταχθεί από το αρχηγείο , Γραφείο ανηλίκων και η Υπηρεσία για ενδοοικογενειακή βία . Έτσι , καταγράφεται μηδενική παραβατικότητα ( εκτός αυτών που δεν μπορούν να κρυφτούν ) στο αντικείμενο αυτό . «Συγχαρητήρια »
Εκατοντάδες κλοπές που καταγγέλλονται από Τουρίστες , χαρακτηρίζονται ως « απώλειες αντικειμένων » και αντιμετωπίζονται ως τέτοιες . Και πολλά άλλα που , θα αποσταλούν εν τω χρόνο αρμοδίως τώρα , που θα ξεκινήσει η έρευνα (;)
Για να μην αναφερθούμε και σε άλλα «κόλπα » κουκουλώματος όπως στις μπαλωθιές . Όταν λοιπόν κάπου ακούγονται μπαλωθιές σαν σε πόλεμο ( συχνό τώρα τελευταία ) , οι αστυνομικές δυνάμεις αρχικά διαπιστώνουν . Την επομένη το πρωί ( και ενώ όλοι ξέρουν και την ώρα που θα πάει η αστυνομία για έρευνα ) κλιμάκιο πράγματι μεταβαίνει στην οικία – πολεμική ζώνη και σχηματίζει δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη για υπόθαλψη( πλημμέλημα ) , έτσι , αντί για 30- 40 που έπρεπε να οδηγηθούν στην αυτόφωρη δικαιοσύνη για επικίνδυνους άσκοπους πυροβολισμούς , οπλοφορία και οπλοχρησία , οδηγείται ένας , ο οποίος στο τέλος αθωώνεται λόγο αμφιβολιών . Έτσι, δεν καταγράφονται πουθενά περιστατικά οπλοφορίας – οπλοχρησίας και άσκοπων πυροβολισμών και ο επικερδής «πόλεμος » συνεχίζεται.
Πως λειτουργεί το σύστημα !!
Σε σπεσιαλίστες τους «αθλήματος » έμπιστα επιτελεία υπό την καθοδήγηση των προϊσταμένων τους , παρουσιάζουν «μαγειρεμένα » στοιχεία διαφορετικά από την πραγματικότητα , για την βαριά και για την μικρο- εγκληματικότητα ( και όχι μόνο ). Σκοπός είναι να ικανοποιηθεί στην τελική η φυσική ηγεσία και να πει δημόσια ότι «μειώσαμε την εγκληματικότητα » Λέτε να μην γνωρίζουν άπαντες το «μαγείρεμα» ;
Εάν μια αστυνομία «κλέβει » στην καταγραφή ληστειών και κλοπών , θανάτων από Ναρκωτικά , θανάτων από τροχαία κ.ο.κ , τότε το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό
Εάν η αστυνομία πλαστογραφεί έγγραφα από τα οποία εξάγονται σημαντικές πληροφορίες που βοηθούν στην εκπόνηση σχεδίων αστυνόμευσης που ζώσουν ζωές , τότε , φτάσαμε στον πάτο του βαρελιού .
Με εκτίμηση
Μ.Α.Α.Κ ( Μάχιμοι και αδιάφθοροι αστυνομικοί Κρήτης ) μέλος της Ο.Υ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου