Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΕΔΩ ...ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ: Επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΛΑΟΣ για τον Κουφοντίνα στη Θεσσαλονίκη

επίθεση
Επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ., στην οδό Λαγκαδά, πραγματοποίησαν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:..
. “Το βράδυ της Τετάρτης 15 του Μάη, επιτεθήκαμε στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. επί της οδού Λαγκαδά με μπογιές στην πρόσοψη τους και προκαλώντας φθορές στην είσοδο, ως ένδειξη αλληλεγγύης στην απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα. Αλλά τα γραφεία αυτά, πέρα από την σημασία τους για εμάς ως γραφεία πολιτικού κόμματος, έχουν και μια ακόμη.  Ο Λάμπρος Χ., υποψήφιος ευρωβουλευτή με το ΛΑ.Ο.Σ. είναι κοντινός συγγενής του Σπύρου Χ., ο οποίος πρωταγωνίστησε στην ρατσιστική επιτροπή ενάντια στην ένταξη των προσφυγόπουλων σε σχολεία του Ωραιοκάστρου,καθώς και του Κώστα Χ., μέλους του Ιερού Λόχου. Όλοι αυτοί παράλληλα με την φασιστική τους δράση,έχουν στήσει επιχειρήσεις και διαμένουν στο Ωραιόκαστρο. Αν νομίζετε ότι βάζοντας μια καινούργια πόρτα και ξαναβάφοντας τους τοίχους σας, θα αποφύγετε τη στοχοποίηση και τις συνέπειες των πράξεων σας κάνετε μεγάλο λάθος!  ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ  ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΡΑ  αναρχικοί/ες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου