Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Η ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΛΗΤΩΝ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ .. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα έξω από την ΑΣΟΕΕ
Αναρχοαλήτες βγήκαν από τις εγκαταστάσεις του Οικονομικού Πανεπιστημίου και πυρπόλησαν κάδους απορριμάτων επί της Πατησίων, που παραμένει από τις 14:30 έως αυτή την ώρα κλειστή. Επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα...
έξω από την ΑΣΟΕΕ, την Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στην Ιερά Οδό.  Αναρχικοί βγήκαν από τις εγκαταστάσεις του Οικονομικού Πανεπιστημίου και πυρπόλησαν κάδους απορριμάτων επί της Πατησίων, που παραμένει από τις 14:30 έως αυτή την ώρα κλειστή.  Το ίδιο έχει συμβεί στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου  και στην Ιερά Οδό, όπου βρίσκεται το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.  Θυμίζουμε ότι νέο μπαράζ επιθέσεων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, καθώς καταγράφηκαν καταδρομικά χτυπήματα σε κομματικές οργανώσεις, ΑΤΜ, δημαρχεία και ιδιωτικά κολέγια.  Συγκεκριμένα, άγνωστοι επιτέθηκαν σε δύο τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε Νέα Ιωνία και Άλιμο, καθώς και σε ΑΤΜ στις περιοχές της Γλυφάδας, του Ζωγράφου και των Πετραλώνων.  Ακόμη, κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο δημαρχείο του Περιστερίου, όπου πέταξαν μπογιές, καθώς στο ιδιωτικό κολέγιο, New York College στην Καλλιθέα.  Μπορεί να μην υπάρχει επίσημη τοποθέτηση, όμως οι Αρχές συνδέουν τα περιστατικά με τα απανωτά κρούσματα επιθέσεων των τελευταίων ημερών, κυρίως από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, με αφορμή την μη χορήγηση άδειας στον απεργό πείνας, Δημήτρη Κουφοντίνα.  
Η Ελλάδα στο έλεος των μπαχαλάκηδων 
Νέο «κύμα» καταδρομικών ενεργειών σε Αθήνα και Πάτρα έγινε χθες τα ξημερώματα στο όνομα του αρχιεκτελεστή της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα από αντιεξουσιαστές οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη μη χορήγηση άδειας στον τρομοκράτη.  Ολα αυτά την ώρα που την Τρίτη αναμένεται να συνεδριάσουν στον Αρειο Πάγο σχετικά με την απόφαση της εισαγγελέως Ξένης Δημητρίου -10 ημέρες πριν από τη… συνταξιοδότησή της- για αναίρεση του βουλεύματος που απαγόρευε τη χορήγηση άδειας στον «Λουκά» της τρομοκρατικής οργάνωσης, κάτι το οποίο προκάλεσε τις τελευταίες μέρες οξεία πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.  Επιδρομές  
Χθες τα ξημερώματα έγιναν τρεις σχεδόν ταυτόχρονες επιθέσεις σε τράπεζες και σε κατάστημα ΕΛΤΑ, σε Χαϊδάρι, Βύρωνα και Καισαριανή. Ειδικότερα, περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα, ομάδα αγνώστων εξαπέλυε επίθεση στο υποκατάστημα της EUROBANK, στη λεωφόρο Αθηνών 364 στο Χαϊδάρι, σπάζοντας με βαριοπούλες τα τζάμια και το ΑΤΜ, ενώ πέταξαν και γκαζάκια στην είσοδο, μια άλλη ομάδα προξένησε φθορές με βαριοπούλες στους υαλοπίνακες και την οθόνη του ΑΤΜ στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Φορμίωνος 141 στον Βύρωνα.  Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμόδιων αστυνομικών, κατά πάσα πιθανότητα οι ίδιοι κουκουλοφόροι της επίθεσης στον Βύρωνα επιτέθηκαν και στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στην οδό Αδριανουπόλεως 45, στην Καισαριανή, σπάζοντας το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων. Η Αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές ατόμων, τα οποία δεν είχαν καμία σχέση με τις επιθέσεις και αφέθηκαν ελεύθερα, με την ΕΛ.ΑΣ. να συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αντιεξουσιαστών.  Τα ξημερώματα στην Πάτρα κουκουλοφόροι προχώρησαν σε μαζικά σπασίματα καταστημάτων στο κέντρο της πόλης, σε ένδειξη… αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε απεργία πείνας και να νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Οι άγνωστοι έσπασαν τους υαλοπίνακες σε πάνω από 10 καταστήματα στους πεζόδρομους της οδού Αγίου Νικολάου και της οδού Ρήγα Φεραίου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών. Οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν στοιχεία που ενδεχομένως να τους οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.  
Βολές…  
Τη βεβαιότητά του πως οι θεσμοί και η ελληνική Δικαιοσύνη θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στις εξελίξεις της υπόθεσης Κουφοντίνα. Ειδικότερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε δήλωσή του από την Κρήτη, όπου βρέθηκε τις τελευταίες μέρες, τόνισε πως «το κράτος δικαίου, η δημοκρατία δεν απειλούνται και δεν εκβιάζονται, πόσω μάλλον από έναν κατά συρροή αμετανόητο δολοφόνο και 30 τραμπούκους που τον υποστηρίζουν. Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους θεσμούς και στη Δικαιοσύνη ότι θα σταθούν τελικά στο ύψος των περιστάσεων».  Την ίδια ώρα επίθεση στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για τη στάση τους στην υπόθεση του αρχιδολοφόνου της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα, εξαπέλυσε και η Ντόρα Μπακογιάννη. Με ανάρτησή της στο twitter η κυρία Μπακογιάννη άφησε ξεκάθαρη αιχμή σχετικά με την απόφαση της κ. Δημητρίου να αναιρέσει την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που αρνήθηκε νέα άδεια στον καταδικασθέντα δολοφόνο. «Δέκα ημέρες πριν από την αποχώρησή της η κ. Δημητρίου κρατάει ανοιχτά τα δικαστήρια του Βόλου ως στις 23:00 για να προλάβει να αναιρέσει την ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Το μήνυμα είναι σαφές: Η Δημοκρατία επί κυβερνήσεως Τσίπρα και Εκβιάζεται και Τρομοκρατείται», ανέφερε στο μήνυμά της η κ. Μπακογιάννη.  «Η νυκτερινή αναίρεση που άσκησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και οι χειρισμοί της στην υπόθεση της άδειας του τρομοκράτη πολυϊσοβίτη Δ. Κουφοντίνα, παρά τη μέχρι σήμερα αντίθετη γνώμη όλων των άλλων αρμόδιων δικαστικών οργάνων, αποδεικνύουν επιλογές σκοπιμότητας που εκθέτουν την ίδια και όχι το θεσμό της Δικαιοσύνης», είπε χαρακτηριστικά ο Θ. Παπαθεοδώρου, υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ενημέρωσης του Κινήματος Αλλαγής, σχετικά με την αναίρεση που άσκησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου στην υπόθεση της άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα. «Είμαστε σίγουροι ότι οι Ελληνες δικαστές περιφρουρούν το κράτος δικαίου, δεν εκφοβίζονται, δεν εκβιάζονται, δεν καθοδηγούνται και δεν διαπραγματεύονται τις αποφάσεις τους. Αν η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν “πολιτική λύση”, τότε να ενεργήσουν στο φως της ημέρας και χωρίς παρένθετα πρόσωπα”, πρόσθεσε ο κ. Παπαθεοδώρου.  «Επειδή δεν άρεσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου η εισήγηση του αντιεισαγγελέα που η ίδια όρισε για να κρίνει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο απέρριψε την αίτηση για χορήγηση άδειας στον αμετανόητο τρομοκράτη Κουφοντίνα, ανέλαβε η ίδια χθες αργά τη νύχτα την άσκηση αναίρεσης. Δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν τέτοια ανάλογη ενέργεια», τόνισε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι και πρόσθεσε: «Καλείται πλέον το Συμβούλιο του Αρείου Πάγου να αποδείξει ότι η Δικαιοσύνη δεν υποκύπτει σε καμία σκοπιμότητα ούτε εκβιάζεται από οποιαδήποτε παρέα και υποστηρικτές των τρομοκρατών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου