Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Οι Κουφοντίνες σε δράση, το κράτος σε απραξία. Πριν από λίγο: Εισβολή αναρχοαλητών σε κτίριο όπου βρίσκονταν Σαμαράς και Κικίλιας



Καταδρομική επίθεση από ομάδα κουκουλοΦΛΩΡΩΝ σε κτίριο επί της Λεωφόρου Συγγρού, σε  εκδήλωση του Κώστα Μπακογιάννη, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά...
του τομεάρχη Άμυνας και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια και της βουλευτού της ΝΔ Όλγας Κεφαλογιάννη.  Περίπου 15-20 άτομα βγήκαν από τη γιάφκα του Πάντειου, πέταξαν κροτίδα στον επικεφαλής ασφαλείας που βρισκόταν στο σημείο και έχουν σπάσει τρία αυτοκίνητα.     Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, έχουν προκληθεί υλικές ζημιές σε δύο αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου