Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΛΙΓΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Σία Αναγνωστόπουλου: Θα επεκτείνουμε τα χωρικά ύδατα στο Ιόνιο πριν τις εκλογές

[Και φυσικά επεκτείνοντας τα χωρικά ύδατα μόνο στο Ιόνιο, αναγνωρίζουν στην Τουρκία δικαιώματα στο Αιγαίο]
Επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στο Ιόνιο πριν τις εκλογές προανήγγειλε η Σία Αναγνωστοπούλου.
Παρά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και τις σαφείς προειδοποιήσεις της ΝΔ να μην προχωρήσει σε κινήσεις επί εθνικών θεμάτων που δεσμεύουν τη χώρα πριν τις εκλογές, η κυβέρνηση διά της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών διεμήνυσε τις προθέσεις της.
Λίγη ώρα μετά τις αναφορές του Γιώργου Κουμουτσάκου, η Σία Αναγνωστόπουλου διατύπωσε την πρόθεση της κυβέρνησης να νομοθετήσει την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο πριν από τις εθνικές εκλογές.

«Κάθε κυβέρνηση ακόμα και την τελευταία στιγμή για θέματα εθνικής σημασίας έχει ευθύνη και ισχύ να νομοθετεί αυτό που ο λαός του έχει δώσει εντολή. Έχετε ενημερωθεί πολλές φορές και στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής για την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο»

Εκτός αυτών, η κυρία Αναγνωστοπούλου υποστήριξε ότι η υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών θα κάμψει τις ενστάσεις της κοινωνίας λέγοντας μάλιστα ότι ήδη διάφορες παμμακεδονικές ομοσπονδίες επικαλούνται τις διατάξεις της.

Τέλος, η αναπληρώτρια ΥΠΕΚ ανέφερε ότι την Πέμπτη 16 Μαϊου θα συνεδριάσουν στην Θεσσαλονίκη οι αρμόδιες επιτροπές για την εξέταση του ζητήματος των εμπορικών σημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου