Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

"ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ". Οι Ιρανοί «Φρουροί της Επανάστασης» εκτόξευσαν ρουκέτες κατά της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη

Μια ρουκέτα έπληξε χώρο κοντά στην αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη. Όπως αναφέρουν οι ιρακινές αρχές η ρουκέτα τύπου Κατιούσα που εκτοξεύθηκε έπεσε κοντά στην Πράσινη ζώνη όπου και η αμερικανική πρεσβεία στη χώρα....
αλλά δεν υπήρξαν θύματα από την επίθεση αυτή. Στην «πράσινη ζώνη» της Βαγδάτης εκτός από συγκεκριμένες πρεσβείες βρίσκονται και πολλά κυβερνητικά κτίρια της κυβέρνησης του Ιράκ.
Η ρουκέτα εκτοξεύθηκε στις 20:29 τοπική ώρα από το προάστιο Αmana, κάτι που πολλοί χαρακτηρίζουν ως κλιμάκωση, που θα έχει αρνητικές εξελίξεις στις σχέσεις ΗΠΑ με Ιράν.
🛑Breaking: The rocket launch pad used to launch a rocket against the Green zone in Baghdad tonight targeting the U.S Embassy. This was placed jn the service road in front of the Technological university in Baghdad
148 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Όπως αναφέρεται το κτύπημα επιβεβαιώθηκε ότι προερχόταν απο τη δύναμη Ειδικών επιχειρήσεων των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης» Quds.
Εάν ισχύει κάτι τέτοιο τότε η επίθεση μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές και κατακλυσμιαίες επιπτώσεις σε όλη τη Μέση Ανατολή.
κτακτη σύσκεψη στο Λευκό Οίκο.
Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου John Bolton ενημέρώνει τον Αμερικανό πρόεδρο Ντ.Τραμπ για την επίθε

1.315 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου