Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ είναι οι καταστηματάρχες με τους λαθρομετανάστες στην Αριστοτέλους!-«Θα τους θάψουμε στην Αριστοτέλους» αναφέρει ο Πρόεδρος Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου!


Φανερά αγανακτισμένοι είναι οι καταστηματάρχες στην Αριστοτέλους με την έκταση που έχει πάρει το λαθρεμπόριο τσιγάρων και την επίθεση που δέχτηκε ένας από τους καταστηματάρχες χθες το βράδυ! Τα πράγματα έχουν βγει εκτός ελέγχου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Αριστοτέλους γύρω από το Καπάνι....
 Όπως αναφέρει το Thessnews το λαθρεμπόριο τσιγάρων δεν έχει τέλος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πρόσφατο περιστατικό που έχει προκάλεσε μεγάλη οργή και αγανάκτηση στους επαγγελματίες και τους κατοίκους της περιοχής.
Όπως μεταδίδει το Thessnews μια ομάδα Πακιστανών που πουλούσε λαθραία τσιγάρα έξω από μαγαζί που βρίσκεται στην αγορά Βλάλη, στο Καπάνι επιτέθηκε σε καταστηματάρχη επειδή τους έκανε παρατήρηση ζητώντας να φύγουν.
Ο 42χρόνος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ συνελήφθησαν τρία άτομα.
Σοκάρει η μαρτυρία του αδερφού του 42χρονου
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 42χρονος κάλεσε τους αλλοδαπούς να σταματήσουν να πουλούν λαθραία τσιγάρα μπροστά από το κατάστημά του στη συμβολή των οδών Βλάλη με Μενεξέ.
Τα δύο άτομα που ήταν στο σημείο τον αγνοούσαν και μάλιστα εκτόξευαν και εναντίον του απειλές.
Ο επαγγελματίας τότε αποφάσισε να κατευθυνθεί προς το αστυνομικό κέντρο του ΑΤ Λευκού Πύργου για να καταγγείλει το περιστατικό.
Μάλιστα σύμφωνα με τον αδερφό του θύματος τα άτομα άρχισαν να τον απειλούν με τη φράση «τώρα θα δεις τι θα πάθεις» και ξεκίνησαν να παίρνουν τηλέφωνα.
Τα δύο αδέρφια βγαίνοντας από το αστυνομικό τμήμα χωρίστηκαν. Ο 42χρονος πήγε να πάρει το μηχανάκι του και στη Μενεξέ μπροστά στην Εγνατία μια ομάδα 20 ατόμων βγήκε μπροστά του και άρχισε να τον χτυπά με μανία.
Ο άλλος αδερφός που αντιλήφθηκε το περιστατικό έτρεξε στο σημείο και κατάφερε μαζί με ένα ακόμη άτομο να γλιτώσουν τον 42χρονο ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και μάλιστα του έγιναν και κάποια ράμματα.
«Φοβόμαστε να έρθουμε στο μαγαζί μας» είναι η φράση του αδερφού του 42χρονου που αντικατοπτρίζει την αγωνία όλων των επαγγελματιών της αγοράς, που κάνουν λόγο για καθημερινά φαινόμενα βίας και ανομίας αλλά και γκετοποίησης της περιοχής.
Εμφανώς αγανακτισμένος με την κατάσταση ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου, Χρήστος Νικολόπουλος, μιλώντας στην ThessNews τόνισε ότι«έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολύ που εγώ από εδώ και πέρα θα πάω σε χειροδικία.
Θα ενημερώσω την αγορά και θα χυθεί αίμα.
Εφόσον χτύπησαν άνθρωπο της αγοράς.
Θα φοβόμαστε δηλαδή να δουλέψουμε και να πάμε στα μαγαζιά μας;
Αν είναι δυνατόν. Τελείωσαν οι Πακιστανοί.
Εμείς δεν πρόκειται να φοβηθούμε.
Την Δευτέρα θα πάω στον εισαγγελέα και από εκεί και μετά αν δεν εξαφανιστούν έναν έναν θα τους πάρουμε το κεφάλι.
Μας έχουν υποβαθμίσει την αγορά και τώρα απειλούν και τη ζωή μας.
Θα θάψουμε τους Πακιστανούς στην πλατεία Αριστοτέλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου