Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Όπα μας βγήκε και τσαμπουκάς ο «σαποιοκοιλιάς Κοτζιάς» ….με χαρακτηρισμούς όπως Χουντικέ «φασισταριά» (video)


Αγριος καβγάς ανάμεσα στον Νίκο Κοτζιά και ομογενείς, εκπροσώπους μακεδονικών σωματείων, ξέσπασε στο Μόναχο της Γερμανίας, με τον Κοτζιά να απευθύνεται σε ορισμένους από τους διαφωνούντες χαρακτηρίζον…

Άγριος καβγάς ανάμεσα στον Νίκο Κοτζιά και ομογενείς, εκπροσώπους μακεδονικών σωματείων, ξέσπασε στο Μόναχο της
Γερμανίας, με τον Κοτζιά να απευθύνεται σε ορισμένους από τους διαφωνούντες χαρακτηρίζοντάς τους φασισταριά και λέγοντας: «Βούλωσέ το, χουντικέ, και άκου»…
Ο καβγάς ανάμεσα στον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τους Έλληνες της Γερμανίας ξέσπασε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Μόναχο, όπου ο ίδιος ήταν ομιλητής, με θέμα την ελληνική εξωτερική πολιτική και τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ομογενείς που παρακολουθούσαν την ομιλία εξέφρασαν πολλές φορές τη διαφωνία τους, διακόπτοντας και αποδοκιμάζοντας με συνθήματα τον Νίκο Κοτζιά.
Ο πρώην υπουργός αντέδρασε με οξύτητα και απευθύνθηκε εναντίον ορισμένων χαρακτηρίζοντάς τους «ακροδεξιούς, φασίστες και χουντικούς», ενώ ειδικά με έναν από τους παρισταμένους, που τον διέκοπτε συνεχώς, χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις, του τύπου «άκου, χουντικέ» και «βούλωσέ το και άκου, εγώ δεν φοβήθηκα το Στρατοδικείο στα 17 μου, θα φοβηθώ εσένα;»!
Τελικά, η ένταση εκτονώθηκε όταν κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους απομακρύνθηκαν από την αίθουσα…



Το διαβάσαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου