Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΟΥ σε καταντήσανε κυρά μου Αθήνα. «Πόλεμος» εμπόρων ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας! Οι πιάτσες και τα στρατόπεδα – Ποιοί σκότωσαν τον 18χρονο Αφγανό στην πλατεία Αμερικής?…


Η αστυνομία βλέπει «πόλεμο» μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών πίσω από την δολοφονία του 18χρονου Αφγανού που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Αμερικής.  Ο αλλοδαπός μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν μεταξύ Αφγανών στην οδό Σπάρτης, κοντά στην πλατεία Αμερικής...
και μεταφέρθηκε θανάσιμα τραυματισμένος λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς.  Η μέχρι στιγμής έρευνα της αστυνομίας έχει «βγάλει» πως το θύμα, αφγανικής καταγωγής, πουλούσε ναρκωτικά στα Εξάρχεια, ωστόσο λόγω των αστυνομικών επιχειρήσεων «μετακόμισε» στις πιάτσες της περιοχής όπου δολοφονήθηκε.  Είχε παρελθόν με οπλοχρησία  Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρεται να είχε διαμάχη με διακινητές που έχουν τον «έλεγχο» της συγκεκριμένης περιοχής με αποτέλεσμα, να δολοφονηθεί.  Επίσης, φαίνεται πως το θύμα είχε απασχολήσει φέτος τις αρχές για παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου