Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Σχιζοφρένεια στην Λαμιά... Πίανουν μέρα παρά μέρα Τυνήσιο «πρόσφυγα» για κοπές και ληστείες και κάθε φορά τον αφήνουν ελεύθερο για να επιστρέψει...!!



Παρανοϊκές καταστάσεις στη Λαμία οι οποίες απλά δείχνουν τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία από τους αλλοδαπούς.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 10 το βράδυ, στον πεζόδρομο της οδού Τζαβέλλα στην Λαμία όταν δυο άτομα λήστεψαν έναν ηλικιωμένο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι ληστές έριξαν κάτω τον ηλικιωμένο του πήραν 130€ που είχε πάνω του και τράπηκαν σε φυγή.

Ένας από τους μάρτυρες έδωσε πληροφορίες και περιγραφή για τους δράστες στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Λίγο αργότερα εντοπίζουν τα ύποπτα άτομα στα στενά πίσω από τη Μητρόπολη, όπως οι δράστες μόλις τους είδαν τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από νέες αναζητήσεις και καταδίωξη στο κέντρο της πόλης, που κράτησε αρκετή ώρα, οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν από τους δυο ληστές στη συμβολή των οδών Κύπρου και Γ. Πλατή (πρώην Καρπενησίου) και να του περάσουν χειροπέδες.

Πρόκειται για τον 21χρονο Τυνήσιο... «πρόσφυγα» «γνωστό» πλέον για την παραβατική του συμπεριφορά στη Λαμία, αλλά φυσικά που κανείς ποτέ δεν σκέφτηκε το αυτονόητο:

Να απελαθεί πίσω στη χώρα του.

Ο συγκεκριμένος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από τις φυλακές Δομοκού, όπου κρατούταν για ναρκωτικά, και έκτοτε διαμένει στη Λαμία, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Είναι το ίδιο άτομο που πριν λίγες ημέρες χαράκωσε στο πρόσωπο μια 36χρονη στην πλατεία Πάρκου και το βράδυ της Παρασκευής συνελήφθη ξανά μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της ίδιας γυναίκας μέσα στο νοσοκομείο Λαμίας!

Αντί και πάλι να μείνει στη φυλακή και μετά να απελαθεί, αφέθηκε ελεύθερος το Σάββατο διαπράττοντας τη ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου με συνεργό έναν Λαμιώτη, ο οποίος είναι επίσης χρήστης, γνωστός στις Αρχές και είναι θέμα χρόνο η σύλληψή του.

Τώρα και πάλι θα αφεθεί ελεύθερος χωρίς να απελαθεί, αποδεικνύοντας με τον πιο περίτρανο τρόπο, ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα πλέον σε αυτή τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου