Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Ο ΜΟΥΓΚΑΜΠΕ ΤΗΣ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΕΚΟΒΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΕ Η ΔΥΣΗ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ; ΦΩΤΟ

Πέθανε πριν μια εβδομάδα (6-9-19) ο πολιτικός της Ζιμπάμπουε, της πρώην Ροδεσίας, την πρώην αποικία των μεγαλύτερων τυρράνων του κόσμου. Το βασίλειο της Βρετανίας. Αφού τους έφαγε από μικρός στην μάπα και γνώριζε απόλυτα τον δυτικό φασισμό, την βία και την κλεψιά των πάντων, κινητών και ακινήτων, τον εξεφτελισμό από τον πολιτισμένο αποικιοκρατη, έγινε πολιτικός....

Έγινε πολιτικός για να υπηρετήσει την χώρα του (όχι σαν τα αριστερά και δεξιά τσουτσέκια που βγάζουμε εμείς επί δεκαετίες).
Επειδή αγαπούσε την χώρα του και ήθελε να την απέλευθερώσει από τους φασίστες Βρετανούς, τους φέρθηκε έτσι ακριβώς όπως φέρθηκαν αυτοί στην χώρα του. Τους έδιωξε με κλωτσιές και βία, απαλλοτρίωσε όλη την γη των λευκών αποίκων από την Βρετανία και την έδωσε στον λαό του. Ο ίδιος κράτησε πολύ γη και πλούτο, κάνοντας ένα πολύ μεγάλο λάθος.
Το πιο σημαντικό που έκανε για τον λαό και την χώρα του, και γι αυτό τον λόγο χλευαζόταν από τους Αγγλοσάξωνες αποικιοκράτες, είναι ότι έκοβε τα δικά του χρωματιστά δολάρια της Ζιμπάμπουε. Τον πολέμησαν, τον δυσφήμισαν, τον χλεύαζαν επί δεκαετίες γιατί κατάλαβε την λειτουργία της εκτύπωσης των χρωματιστών χαρτιών και την δύναμη του μονοπωλίου. Την απόλυτη δύναμη να κόβεις ασταμάτητα χρήμα και άσε τους δυτικούς δημοκρατικούς καραγκιόζηδες να σε χλευάζουν.
Με το χρήμα που έκοβε βοήθησε όσο μπορούσε την χώρα του και τον λαό της για 37 χρόνια. Δέχτηκε απειλές από την Δύση και όλους τους άλλους απατεώνες γιατί είχε το μονοπώλιο των ολόδικών του δολαρίων μειντ Ζιμπάμπουε!!!
Πέθανε στα 95 του αφήνοντας πίσω του δις, ο λαός του τον αγάπησε και σίγουρα τον μίσησε όπως πάντα σε μισούν αυτοί που σε ζηλεύουν και δεν μπορούν να γλύψουν τα αχαμνά σου.
Οι ίδιοι εφιάλτες που πάντα διψάνε για δόξα και χρήμα.
Για τους δυτικούς επί 37 χρόνια ονομαζόταν δικτάτορας και απεγνωσμένα τον πολεμούσαν με οικονομικό εμπάργκο και αποκλυσμό από τις διεθνείς αγορές.
Εμείς τώρα πότε ακριβώς θα καταλάβουμε την δύναμη του μονοπωλίου όταν θα αρχίσουμε να κόβουμε δικές μας δραχμούλες, μόνο από έλληνες και όχι από Τσίπρες κα Κούληδες.
Αν δεν καταλάβατε την απάτη της δημιουργίας χρήματος από παγερό και αόρατο αέρα, δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβετε ποιος είναι ο αόρατος εχθρός σας.
ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑΣ ΔΡΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου