Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Αποκάλυψη! Γιατί ο Ράμα εγκαθιστά Μουτζαχεντίν στη Βόρεια Ηπειρο?… Το βρώμικο σχέδιο για την πλήρη εξόντωση του Ελληνικού στοιχείου!


Μια αποκάλυψη – βόμβα που αποκαλύπτει το σχέδιο εξόντωσης του ελληνικού στοιχείου στη Βόρειο Ηπειρο έκανε μέσω διαδικτύου ο Αλβανός δημοσιογράφος Νορέλ Ζαΐμης (Ζαΐμι), Σύμφωνα με το Βαλκανικό Περισκόπιο, ο Αλβανός δημοσιογράφος έγραψε ότι...
η κυβέρνηση Ράμα σχεδιάζει την εγκατάσταση 100 χιλιάδων Ιρανών αντικαθεστωτικών (Μουτζαχεντίν) στην Αλβανία.  Γράφει, ακόμη, ότι οικισμοί και χώροι υποδοχής χτίζονται στα νοτιοανατολικά της χώρας (Βόρειο Ήπειρο). «Η Αλβανία περιμένει 100 χιλιάδες Μουσουλμάνους – Ιρανούς Μουτζαχεντίν. Οι οικισμοί και οι χώροι υποδοχής χτίζονται στα νοτιοανατολικά. Οι πηγές είναι σοβαρές και δεν είναι εφεύρημα των μέσων ενημέρωσης!!!» γράφει ο Νορέλ Ζαΐμι.  Προς το παρόν, η Αλβανία φιλοξενεί πάνω από 4.000 αντικαθεστωτικούς μουτζαχεντίν.  Στεγάζονται στο στρατόπεδο «Ashraf 3», κοντά στην Μάνζα, 30 χλμ από τα Τίρανα.  Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το 2011 η οργάνωση είχε 5.000 με 13.500 μέλη.  Σύμφωνα με στοιχεία της αλβανικής INSTAT, μέχρι το 2018 στην Αλβανία είχαν εισέλθει ήδη 4.000 μέλη της οργάνωσης!  Αν το σχέδιο αυτό προχωρήσει μιλάμε για ολική εξόντωση του ελληνικού στοιχείου και παράβαση κάθε διεθνούς σύμβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου