Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Πετροπόλεμος μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας -Για υπό κατάληψη κτίριο

Αστυνομικές δυνάμεις
Επεισόδια ξέσπασαν μεταξύ αλλοδαπών τα ξημερώματα της Τρίτης σε ένα υπό κατάληψη κτίριο το οποίο βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Βάθη....
  Το περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 02:30, όταν ομάδα αλλοδαπών επιχείρησε να πει εντός του κτιρίου στο οποίο διέμενε ήδη μια άλλη ομάδα. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του OPEN TV, εκείνοι που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο πέταξαν πέτρες σε όσους βρίσκονταν έξω από αυτό, με εκείνους να απαντούν πετώντας πέτρες και μπουκάλια.  Δεν τραυματίστηκε κανείς από τα επεισόδια Σημειώνεται ότι στιγμές αργότερα στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απομάκρυναν τους παρευρισκόμενους, δίνοντας έτσι ένα τέλος στα επεισόδια. Από το περιστατικό δεν έχει καταγραφεί κάποιος τραυματισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου