Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

"ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ" !! Τουρκία: Δωρεάν βιβλίο από Δήμο στους νεόνυμφους για το πώς πρέπει να δέρνει κάποιος τη γυναίκα του

τουρκικό βιβλίο Aile Saadeti
Δωρεάν βιβλίο από δήμο που ανήκει στο κόμμα ΑΚΡ, σχετικά με το πώς δέρνεται σωστά η γυναίκα. “Η γυναίκα δεν θα δέρνεται μέσα στον κόσμο αλλά σε κρυφά μέρη. Ο άντρας δεν θα λέει σε κανέναν ότι δέρνει τη γυναίκα του”...

Την ώρα που λόγω της άγριας δολοφονίας της Εμινέ Μπουλούτ από τον πρώην σύζυγό της,επί ημέρες συζητείται στην Τουρκία η βία σε βάρος των γυναικών, ο δήμος του Σαχινμπει του ΑΚΡ, μοιραζει βιβλίο το οποίο εμπεριέχει τη φράση “γυναίκα που υπερβαίνει την θέση της πρέπει να δέρνεται”.
Αποκαλύφθηκε ότι βιβλίο το οποίο μοιράζεται δωρεάν στους νεόνυμφους από τον Δήμο Σαχινμπει του νόμου Αντεπ, περιέχει φράσεις σκάνδαλο σχετικά με το “πώς πρέπει να δέρνεται η γυναίκα”.
Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Γενιτσαγαγ, στο βιβλίο “Οικογενειακή ευημερία” που μοιράζεται από τον δήμο, αναφέρεται πως οι γυναίκες οι οποίες ξεπερνούν τη θέση τους πρέπει να δέρνονται με σωστό τρόπο. Στο βιβλίο υπάρχει η φράση:
“Η γυναίκα δεν θα δέρνεται μέσα στον κόσμο αλλά σε κρυφά μέρη. δεν επιτρέπεται να δέρνει κάποιος τη γυναίκα του και την πετάει έξω στο δρόμο. Ο άντρας δεν θα λέει σε κανέναν ότι δέρνει τη γυναίκα του”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου