Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: «Όποιος Δημόσιος μπλοκάρει επενδύσεις θα του αφαιρώ τις αρμοδιότητες»-Τι είπε για Novartis

Προειδοποίηση προς όλους τους δημόσιους υπαλλήλους των υπουργείων σε περίπτωση που επέμβουν με οποιοδήποτε τρόπο στην άσκηση πολιτικής της κυβέρνησης, έστειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

«Δεν συζητάμε για την ανεξαρτησία της απόφασης του υπαλλήλου, ο υπάλληλος έχει δικαίωμα να αποφασίζει αυτό που νομίζει, βάσει της συνείδησής του. Καμία αντίρρηση. Όταν όμως έχει μπροστά του ένα αίτημα το οποίο έχει εκ του νόμου μια προθεσμία, είναι υποχρεωμένος την όποια άποψη έχει να την εκφράζει εντός της προθεσμίας» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Όποιος υπάλληλος σε οποιοδήποτε υπουργείο νομίζει ότι αυτός κυβερνά το κράτος θα βρεθεί προ εκπλήξεων. Οι υπάλληλοι των υπουργείων είναι εκεί για να εφαρμόζουν τους νόμους και την πολιτική του κράτους, δεν είναι εκεί για να κάνουν δική τους πολιτική. Όποιος θέλει να κάνει πολιτική να κατέβει στις εκλογές να εκλεγεί βουλευτής, να γίνει υπουργός, να ασκεί πολιτική με την ψήφου του λαού» πρόσθεσε, λέγοντας ότι αυτό συμβαίνει σε πολλές επενδύσεις, και ιδιαίτερα σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του δημοσίου.

Ακόμη, σημείωσε ότι θα άρει τις αρμοδιότητες στους δημόσιους υπαλλήλους που αντιδρούν στην πολιτική της κυβέρνησης για επενδύσεις. «Ετοιμάζω νέα νομοθετική παρέμβαση αν συνεχιστεί αυτό και θα αφαιρέσω όλες τις αρμοδιότητες από όλους τους υπαλλήλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τι αποκάλυψε για τη Novartis

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, σχετικά με τη Novartis.

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης στην ελληνική δικαιοσύνη έχει ξεκινήσει μια έρευνα για τις καταγγελίες σχετικά με το πώς στήθηκε η σκευωρία Novartis και θα προσκληθούν στη Βουλή όλοι όσοι σχετίζονται με την υπόθεση για να καταθέσουν, όπως και ο κ. Αγγελής.

Στη συνέχεια όταν ερωτήθηκε για την αντίδραση του κ. Τσίπρα ο κ. Γεωργιάδης είπε:

«Εγώ αν ήμουν ο Αλέξης Τσίπρας θα μάζευα υπογραφές βουλευτών μου και θα ζήταγα εγώ να γίνει προκαταρκτική επιτροπή για να διερευνηθούν οι καταγγελίες, όπως θα έκανε ένας έντιμος πολιτικός στη θέση του».

Όσον αφορά την δική του εμπλοκή στην υπόθεση Novartis αλλά και το κατά πόσο επηρεάζει αυτό τη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Γεωργιάδης τοποθετήθηκε ως εξής:

«Δεν υπάρχει καμία φωτιά στη ΝΔ για τη Novartis, όσον αφορά το σκάνδαλο», ανέφερε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων απαντώντας ουσιαστικά στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας το «Καρφί».

Σύμφωνα με το πώς ξεκίνησε το σκάνδαλο από τις καταγγελίες για τους γιατρούς, ο Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε πως είναι δύσκολο να αποδειχθεί, ωστόσο θα ερευνηθούν όλα.

Σχετικά με τους πολιτικούς, όμως, έχουν ήδη αρχειοθετηθεί 7 άτομα και εκκρεμούν ακόμη 2, ένας εκ των οποίων είναι ο κ. Γεωργιάδης και ο άλλος ο κ. Αβραμόπουλος.

Σχετικά με την δική του υπόθεση, ο κ. Γεωργιάδης καλεί δημόσια την κ. Τουλουπάκη να πει τι θα κάνει με τον ίδιο, καθώς ακόμα δεν τον έχουν ενημερώσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου