Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Γεωργιάδης για Τσίπρα - Novartis: Εάν θέλει Εξεταστική να καταθέσει ο ίδιος πρόταση-ΒΙΝΤΕΟ

«Μπορεί να συγκεντρώσει 60 υπογραφές από το κόμμα του και να καταθέσει ο ίδιος πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής» παρατήρησε ο υπουργός Ανάπτυξης
«Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ρεβανσισμού. Όλη αυτή δυσώδης ιστόρια δεν μπορεί να γίνει προσωπικό θέμα για τα πολιτικά πρόσωπα που ταλαιπωρήθηκαν. Είναι ένα ζήτημα προστασία της Δημοκρατίας» δήλωσε απόψε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.


O υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε επίσης ότι ο ίδιος ανυπομονεί να διαβάσει τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή . «Θέλω να διαβάσω την κατάθεση του κ. Αγγελή. Εάν αληθευουν όσα έγραψαν οι εφημερίδες δύσκολα θα βρεθεί πολιτικός που θα πει ότι αυτή η υπόθεση της σκευωρίας πρέπει να κουκουλωθεί» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να υποστηρίξει ότι ο κ. Τσίπρας δεν πέταξε κανένα γάντι στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τη Θεσσαλονίκη.

«Δεν μας πέταξε κανένα γάντι. Μπορεί να καταθέσει ο ίδιος ο Τσίπρας πρόταση για εξεταστική επιτροπή. Να συγκεντρώσει 60 υπογραφές από το κόμμα του γιατί αυτός είναι που έχει το μεγαλύτερο συμφέρον να διερευνηθεί η ιστόρία» είπε συγκεκριμένα.

Σε ότι αφορά τη στήριξη του κ. Τσίπρα στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε: «Αν το κάνανε μαζί δύσκολα δεν θα στήριζε τον κ. Παπαγγελόπουλο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου