Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Λυπάμαι για την ταλαιπωρία των πολιτικών στην υπόθεση Novartis


Λυπάμαι για την ταλαιπωρία των πολιτικών στην υπόθεση Novartis

Τη λύπη του για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι πολιτικοί που ενεπλάκησαν στην υπόθεση Novartis χωρίς τελικά να προκύψει κάτι σε βάρος τους εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στον Παναγιώτη Πικραμένο. 
Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 και απαντώντας σε ερώτηση για τους πολιτικούς οι υποθέσεις των οποίων μπήκαν στο αρχείο από τη Δικαιοσύνη και για το αν νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τη λύπη του, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε ότι «εγώ χαίρομαι που δεν βρέθηκε τίποτα και εκφράζω τη λύπη για την ταλαιπωρία τους».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε, μάλιστα, ξεχωριστή αναφορά στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της ΝΔ Παναγιώτη Πικραμμένο
λέγοντας ότι «ειδικά για τον κ. Πικραμμένο νομίζω ότι ήταν εντελώς άδικη η ταλαιπωρία».
Παράλληλα έσπευσε να συμπληρώσει ότι «αυτά είναι βάσει των συνταγματικών διατάξεων για το πώς έρχονται οι φάκελοι παραπομπών στη Βουλή και πρέπει να τους αλλάξουμε. Δεν μπορούμε να ταλαιπωρούμε τους ανθρώπους επειδή κάποιος μάρτυρας είπε κάτι για κάποιον πολιτικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου