Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Απάντηση Τσέχου υπ. Εσωτερικών για «προσφυγόπουλα»: «Ενδιαφερόμαστε πρώτα για τα δικά μας παιδιά»



H απάντηση του Jan Hamáček, στο αίτημα της Ελλάδας για βοήθεια προς τα «προσφυγόπουλα» (όπως τα αναφέρουν τα Ελληνικά συστημικά ΜΜΕ) που βρίσκονται στα νησιά – «Ενδιαφερόμαστε πρωταρχικά για τα δικά μας παιδιά, έχουμε πολλά δικά μας προβλήματα».

«Δεν ενδιαφερόμαστε για τα παιδιά πρόσφυγες». Αυτή ήταν η απάντηση του υπουργού Εσωτερικών της Τσεχίας, Jan Hamáček, στο αίτημα της Ελλάδας για βοήθεια προς τα παιδιά πρόσφυγες που βρίσκονται στα νησιά και έχει δεχτεί κριτική από κεντρώα και φιλοευρωπαϊκά κόμματα.
Μάλιστα, σύμφωνα με το Euractiv, ο υπουργός δήλωσε: «Δεν βλέπω το νόημα στην επανεγκατάσταση 17χρονων οι οποίοι δεν δικαιούνται άσυλο, ενώ η Αθήνα λαμβάνει δισ. ευρώ από την ΕΕ για την προστασία των συνόρων και τη διαδικασία ασύλου».
Το δημοσίευμα, αναφέρει ότι ο Hamáček φαίνεται να έχει τη στήριξη του πρωθυπουργού Andrej Babiš, ο οποίος απάντησε ότι «δεν ενδιαφέρεται για το θέμα», ενώ δήλωσε «ας ελπίσουμε ότι η Ευρώπη θα αρχίσει επιτέλους να αναζητά λύση για την κατάσταση στη Συρία. Ενδιαφερόμαστε πρωταρχικά για τα δικά μας παιδιά, έχουμε πολλά δικά μας προβλήματα» αναφέρει το ethnos.gr.
(Σχόλιο Hellas-now) Αν αυτήν την απάντηση την έδινε κάποιος Έλληνας, όλα τα κόμματα θα τον χαρακτήριζαν ως ακραίο, φασίστα, ρατσιστή. Περιμένουμε να δούμε αν μετά από αυτή την απάντηση οι Ελληνικές αρχές, θα τολμήσουν να απαντήσουν διπλωματικά στην Τσεχία.. η απλά θα σιωπήσουν. Γιατί τους «παίρνει» να τα λένε στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό οι ξένοι, δεν σηκώνουν πολλά πολλά με την ασφάλεια τις χώρας τους. Η μήπως δεν ξέρουν οι Τσέχοι, ότι αυτοί που δηλώνουν 17χρονα ανήλικα προσφυγόπουλα.. είναι κάτι 20αρηδες και 25ρηδες που εκμεταλεύονται τον νόμο και δηλώνουν ότι θέλουν;
Το διαβάσαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου