Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Χριστός & Παναγιά. Λαθρομετανάστες με τον δικό τους «καταυλισμό» πάνω στον Λυκαβηττο;;!! Του Ιωάννη Κουντούρη ΦΩΤΟ


Σήμερα πήγα Λυκαβηττό για τη πρώτη φορά και εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ τόσο από τις γειτονιές εκεί όσο και από εκείνη την περιοχή εν γένει.  Δεν μπορούσα ωστόσο να ΜΗΝ παρατηρήσω το γεγονός πως μερικοί αλλοδαποί...

ή / και «μετανάστες» ή / και «πρόσφυγες» έχουν στήσει στην κορυφή του Λυκαβηττού δικό τους…. μινι HOTSPOT ή / και πρόχειρο καταυλισμό, και τούτο εν μέσω μιας πολύ σημαντικής εθνικής και τουριστικής περιοχής της Ελλάδος όπου πάνε τουρίστες και ξοδεύουν τα λεφτά τους!!! 
ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ όμως για αυτην την κατάντια;;; Μα…Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ που έχει ήδη δώσει το πράσινο φως στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ να κάνουν ότι θέλουν στη χώρα μας!!! ΝΤΡΟΠΗ!!! Δηλαδή, εκτός από τα κανονικά hotspot, οι αλλοδαποί μετατρέπουν κανονικές περιοχές της χώρες σε αυτοσχέδιους καταυλισμούς με την ανοχή της κυβέρνησης!!! 
Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο και φώτο που τράβηξα στην κορυφή εκείνου του μεγάλου λόφου, εκεί που ανεβαίνει το τελεφερίκ και αφήνει τους τουρίστες για να βλέπουν την απίστευτη θέα εκεί, κτλ.

Δείτε κι άλλες φωτο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου