Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Γ. Κυρίτσης: Σκατόψυχοι όσοι δεν θέλουν πρόσφυγες και μετανάστες

Γ. Κυρίτσης: Σκατόψυχοι όσοι δεν θέλουν πρόσφυγες και μετανάστες
Θέση για την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Χρήστο Γιαννούλη και τον Κώστα Κυρανάκη με αφορμή το μπάρμπεκιου πάρτυ-διαμαρτυρία κατά μεταναστών που διοργανώνει εθνικιστική οργάνωση στα Διαβατά για την προσεχή Κυριακή, πήρε το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Βουλευτής Γιώργος Κυρίτσης.

Ο κ. Κυρίτσης υπερασπίστηκε τον κ. Γιαννούλη και κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να αντιδράσει απέναντι σε “ακραίες ξενοφοβικές συμπεριφορές”, όπως είπε.
“Μία απρέπεια που γίνεται και πυροδοτεί το κλίμα στη Βόρεια Ελλάδα, ο Γιαννούλης ως βουλευτής της περιοχής έθεσε το ζήτημα. Πλήρες δικαίωμα του βουλευτή όταν πάρει το λόγο να αναφερθεί σε οποιοδήποτε ζήτημα κρίνει ότι πρέπει να αναδείξει. Το θέμα δεν είναι εκεί, είναι στις ανείπωτες απρέπειες τις οποίες διαφημίζουν πολλά στελέχη της ΝΔ”, είπε μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή «τεντιμπόηδες» με τους Μάνο Νιφλή και Άκη Παυλόπουλο
“Υπάρχει ένα θέμα αγωγής, παιδείας, ευθύνης των πολιτικών προσώπων και έχει να κάνει με την ανατροφή από το σπίτι σου. Κανένας δεν μπορεί να σου απαγορεύσει να μπεις στο αυτοκίνητο και να έχεις τσιφτετέλια στη διαπασόν και να περάσεις έξω από ένα κοιμητήριο την ώρα που γίνεται κηδεία. Είναι όμως απρέπεια, οφείλεις να το σκεφτείς” σημειώσε και πρόσθεσε:
“Περιμένουμε να δούμε η επίσημη ΝΔ πως θα αντιδράσει απέναντι σε αυτές τις συμπεριφορές των στελεχών της διότι η ΝΔ βάζει τα χεράκια της και βγάζει τα ματάκια της. Έχουν σπείρει ανέμους και θερίζουν θύελλες και πρέπει όσο είναι νωρίς, πριν αυτό το κράμα γίνει κάποιο είδος επιδημίας, αυτό το είδος το προμοτάρισμα που κάνουν τοπικά τους στελέχη σε ακραίες ξενοφοβικές συμπεριφορές να το κόψουν”
Παράλληλα αναφέρθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και σε όσους αντιδρούν στην εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή τους κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για “κλιμάκωση στην σκατοψυχιά”.
“Είναι ανόητοι στα Βρασνά, ανόητοι στην Πεντέλη, ανόητοι εδώ, ανόητοι εκεί. Υπάρχει μία κλιμάκωση στην ανοησία, μία κλιμάκωση στο μίσος, μία κλιμάκωση στην σκατοψυχιά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου